Ελλάδα

Καιρός Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Άνοδος της θερμοκρασίας [pics]

Καιρός Αθήνα, καιρός Θεσσαλονίκη. Στα κεντρικά και νότια τοπικές βροχές και στα νοτια τοπικές βροχές και στα νοτιοανατολικά σποραδικές καταιγίδες.

Καιρός – πρόγνωση ΕΜΥ για την Τετάρτη 29/03/2017. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις τοπικά 6 μποφόρ στο Αιγαίο με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία σε άνοδο στα δυτικά και βόρεια. Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Τετάρτη.

Καιρός Αθήνα: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. ΑΝΕΜΟΙ: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 9 ως 17 βαθμούς κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη: Γενικά αίθριος. ΑΝΕΜΟΙ: Βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 2 ως 18 βαθμούς κελσίου.

Καιρός σε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ: Γενικά αίθριος. ΑΝΕΜΟΙ: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 5 ως 19 βαθμούς κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός σε ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια. ΑΝΕΜΟΙ: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 8 ως 20 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ: Στη Θεσσαλία αρχικά αίθριος και βαθμιαία λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. ΑΝΕΜΟΙ: Βόρειεοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 7 ως 17 βαθμούς κελσίου.

Καιρός σε ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν στα ανατολικά σποραδικές καταιγίδες. ΑΝΕΜΟΙ: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 12 ως 16 βαθμούς κελσίου.

Καιρός σε ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα όπου πιθανόν να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. ΑΝΕΜΟΙ: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα βόρεια ως 6 μποφόρ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 11 ως 17 βαθμούς κελσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Μου έκλεψαν 105.000 ευρώ» λέει ο 60χρονος που έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης – Του έκοβαν ακόμη και αποδείξεις
Το κύκλωμα ήταν τόσο καλοστημένο που έδινε στον πελάτη όλα τα πρωτόκολλα φερεγγυότητας - «Ήμουν στα πρόθυρα της κατάθλιψης και ακόμα δεν μπορώ να το ξεπεράσω»
Σκια χάκερ
3
Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε οχήματα, τραπεζοκαθίσματα και τζαμαρία καταστήματος στην Καλλιθέα και συνελήφθη
Οι άντρες της Τροχαίας που κλήθηκαν και έφτασαν στο σημείο προχώρησαν στην σύλληψη του οδηγού, για επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης
ΔΙΑΣ 7