Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Καιρός – Δείτε εδώ: Ο χιονιάς σαρώνει όλη την Ελλάδα

Καιρός – Δείτε εδώ: Ο χιονιάς σαρώνει όλη την Ελλάδα

Τσουχτερό κρύο, χιόνια και… ψύχος! Αυτή είναι η εικόνα της Ελλάδας τις τελευταίες μέρες. Η χώρα έχει μπει στην κατάψυξη από το βράδυ της Παρασκευής ενώ τα προβλήματα από την κακοκαιρία σε διάφορες περιοχές είναι πολλά. Σχολεία κλείνουν, σπίτια μένουν χωρίς ρεύμα ενώ οι πολίτες είναι απελπισμένοι.

Ο τραγικός απολογισμός του χιονιά “Αριάδνη” μετράει δυο νεκρούς ανθρώπους που πέθαναν λόγω του ψύχους. Ένας ηλικιωμένος άνδρας στη Ναυπακτία, χάθηκε περιπλανώνμενος στην περιοχή Πιτσιναίικα, εντοπίστηκε μεν ζωντανός το Σάββατο (07.01.2017) αλλά πιθανότατα λόγω υποθερμίας πέθανε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.

Στην Κομοτηνή, μια ηλικιωμένη γυναίκα, άναψε το μαγκάλι για να ζεσταθεί αλλά την πήρε ο ύπνος και τη βρήκαν νεκρή λόγω των αναθυμιάσεων που εισέπνευσε.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Κύμη, Αλόννησος, Σκόπελος

Η Αλόννησος, η Σκόπελος και ο δήμος Κύμης – Αλιβερίου έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Στην Κύμη, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, τουλάχιστον 10 χωριά παραμένουν αποκλεισμένα. Στην Αλόννησο και στη Σκόπελο υπάρχουν προβλήματα ηλεκτροδότησης και υδροδότησης, ενώ σε κάποιες περιοχές έχει «κοπεί» και το τηλέφωνο! (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ)

Πάγωσε το συντριβάνι στην Κηφισίας στο Μαρούσι

Με το θερμόμετρο να μην ανεβαίνει από τους 0 βαθμούς Κελσίου και νωρίτερα να δείχνει μείον τρεις, το συντριβάνι που βρίσκεται στο προαύλιο εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι επί της λεωφόρου Κηφισίας, πάγωσε! (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ)

Κρήτη: Λευκή μέρα για το νησί – Μαύρη για τους αγρότες

Μετά την “άσπρη μέρα” που είδαν οι περισσότερες περιοχές του νησιού με τη σφοδρή χιονόπτωση των τελευταίων ωρών ήρθαν τα … μαύρα μαντάτα για τους αγρότες με τις καταστροφές στις καλλιέργειες να είναι σχεδόν ολοκληρωτικές! (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ)

Γιάννενα: Ο παγετός που… έσπασε σωλήνες

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού που πλήττει την περιοχή των Ιωαννίνων έσπασαν οι σωλήνες της ύδρευσης σε πάρα πολλά νοικοκυριά, αλλά ακόμα και στο δημαρχείο της πόλης! (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ)

Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στην Αθηνών – Πατρών και την Κορίνθου – Πατρών

Νέα απαγόρευση στην κυκλοφορία βαρέων οχημάτων στην νέα εθνική οδό Αθηνών – Πατρών και στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών, στα όρια του νομού Αχαΐας, θα τεθεί σε ισχύ από τις 5:00 σήμερα το απόγευμα, λόγω της κακοκαιρίας. (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ)

Χιονοθύελλα στη Μυτιλήνη

Νωρίτερα την Δευτέρα (09-01-2017) ισχυρή χιονοθύελλα έπληξε τη Μυτιλήνη. (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ)

Πού χρειάζονται αλυσίδες στην Πελοπόννησο

Με δυσχέρεια διεξάγεται η κυκλοφορία στο μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου Πελοποννήσου. (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ)

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά στη Θεσσαλονίκη

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα, τα σχολεία στους Δήμους Καλαμαριάς, Πυλαίας- Χορτιάτη, Νεάπολης- Συκεών, Θερμαϊκού, Χαλκηδόνος και Ωραιοκάστρου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, στη Θεσσαλονίκη. (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ)

Αποκλεισμένες στα χιόνια οι Οινούσσες

Σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις Οινούσσες από τις χιονοπτώσεις των τελευταίων ημερών δεδομένης και της σημερινής έντονης χιονόπτωσης. (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ)

‘Βράζει” η παραλία του Μύρτου – Viral οι εικόνες από το πέρασμα του χιονιά

Οι εικόνες από τη διάσημη παραλία του Μύρτου κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Οι εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες… (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ)

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε