Ελλάδα

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης με ισχυρούς ανέμους και καταιγίδες!

- Από το απόγευμα επιδεινώνεται ο καιρός με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί έως και το Σάββατο
- Που θα είναι έντονα τα καιρικά φαινόμενα σύμφωνα με την ΕΜΥ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ INFOGRAPHIC

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται απόψε Πέμπτη από τα βορειοδυτικά της χώρας με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές που θα συνοδεύονται απόψε ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά:

1. Σήμερα Πέμπτη από το απόγευμα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτικη Στερεά.
2. Αύριο Παρασκευή εκτός από τις παραπάνω περιοχές ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στη δυτικη και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη δυτικη Πελοπόννησο και από τις απογευματινές ώρες στην κεντρική στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο.
3. Το Σάββατο ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σε όλα τα ηπειρωτικά (εκτός της ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας), το Ιόνιο (εκτός της Κέρκυρας), την Εύβοια, τις Σποράδες και τα νησιά του βόρειου Αιγαίου.
Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ www.emy.gr.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ INFOGRAPHIC

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Θα υπάρξουν προβλήματα το καλοκαίρι» λένε οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας μετά το πόρισμα για το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών
«Το πόρισμα καταδεικνύει ξεκάθαρα διοικητικό αλαλούμ, πολύωρη καθυστέρηση στη διάγνωση της αιτίας και ανυπαρξία συνεργασίας μεταξύ των διαφόρων στελεχών της ΥΠΑ»
Στιγμιότυπο από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 4 Ιανουαρίου όταν έκλεισε το FIR Αθηνών, λόγω τεχνικού προβλήματος
Μητέρα της αδικοχαμένης Κλαούντια: «Δεν θα ψηφίσω το κόμμα της Καρυστιανού, πρέπει να δώσουμε αγώνα για δικαίωση»
«Θα την χτυπήσουν από παντού, η Μαρία πρέπει να είναι μαζί με εμάς, στον σκληρό αγώνα στα δικαστήρια» λέει η Άλμα Λάτα, μητέρα της 20χρονης Κλαούντια που σκοτώθηκε στα Τέμπη
Η Άλμα Λάτα