Ελλάδα

Καιρός – Κακοκαιρία Μήδεια: Πότε θα χιονίσει στο κέντρο της Αθήνας

Η δεύτερη φάση της κακοκαιρίας «Μήδεια» θα δώσει χιονοπτώσεις ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας από τη νύχτα της Δευτέρας έως το απόγευμα της Τρίτης, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου.

Χιονοπτώσεις από το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένονται, επίσης, σε Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο, καθώς και σε περιοχές ακόμη και χαμηλού υψομέτρου της Κρήτης, ενδεχομένως, δε, σε περιοχές μεγάλου υψομέτρου των Βορείων Κυκλάδων. Βροχές ή χιονόνερο αναμένονται στις Σποράδες, στα νησιά του Κεντρικού και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις παράκτιες περιοχές της Κρήτης.

Ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν στο οδικό δίκτυο της Ανατολικής Στερεάς και της Κρήτης κατά τη διάρκεια της νύχτας της Δευτέρας προς Τρίτη, γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις, εφόσον είναι αναγκαίες.

Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 8 μποφόρ, ενώ ιδιαίτερα στην περιοχή των Δωδεκανήσων θα φτάνουν τα 9 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση αναμένεται από το μεσημέρι της Τρίτης. Στο Ιόνιο δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα παραμείνει σε πολύ χαμηλά επίπεδα, με αποτέλεσμα τον ολικό παγετό και τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες το πρωί της Τρίτης, οπότε οι ελάχιστες θερμοκρασίες στη Δυτική Μακεδονία και στα ορεινά ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους χαμηλότερες των -15 βαθμών Κελσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έρχονται και άλλες συλλήψεις για «γρηγορόσημα» στα κτηματολογικά γραφεία – Τα ψηφιακά εργαλεία της αστυνομίας «πρόδωσαν» τους 9
Μάλιστα, στο στόχαστρο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν μπει και κτηματολογικά γραφεία στη Θεσσαλονίκη για το «γρηγορόσημο»
Πολυκατοικίες
Απαγορεύονται τα θαλάσσια σπορ και τα τζετ σκι στην Αττική - Αναλυτικά η λίστα με τις περιοχές και τις ώρες
Η απαγόρευση κυκλοφορίας ιδιωτικής χρήσης ή εκμισθούμενων ατομικών σκαφών – θαλάσσιων μοτοποδηλάτων, ισχύει κατά τους μήνες Ιούνιο – Ιούλιο – Αύγουστο – Σεπτέμβριο μεταξύ των ωρών 14:00 – 17:00
Θαλάσσια Σπορ 4
Χειροπέδες σε 63χρονο εκπαιδευτικό που είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια φυλακή για ασέλγεια ανηλίκων και κρυβόταν στην Κορινθία
Ο 63χρονος εκμεταλλευόμενος τόσο την ιδιότητά του ως εκπαιδευτικός σε Ειδικό Δημοτικό σχολείο της Αττικής όσο και τις δυσκολίες των ανήλικων μαθητών, τέλεσε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών
istock