Ελλάδα

Καιρός: Καμπανάκι Κολυδά για έντονες βροχές και καταιγίδες απόψε και αύριο το πρωί – Στο «μάτι» ξανά η Θεσσαλία

Στο στόχαστρο του νέου «κύματος» κακοκαιρίας με βροχές, καταιγίδες αλλά και επανεμφάνιση της αφρικανικής σκόνης σε πολλές περιοχές της χώρας, αναμένεται να βρεθεί και πάλι η Θεσσαλία.

Η νέα κακοκαιρία στην «καρδιά» του Μαϊου προβλέπεται εντονότερη σήμερα, Πέμπτη (09.05.24) αλλά και αύριο το πρωί, με βροχές και καταιγίδες να «χτυπούν» τη Θεσσαλία και άλλες έξι περιοχές, σύμφωνα με τον Θοδωρή Κολυδά. Η διάρκειά της, πάντως, θα είναι σύντομη, καθώς από το προσεχές Σάββατο (11.05.24) αναμένεται βελτίωση του σκηνικού.

Για μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, κάνει λόγο ο Θοδωρής Κολυδάς σε νέα του ανάρτηση.

Όπως σημειώνει ο ίδιος, τα φαινόμενα τη νύχτα θα ενταθούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη βόρεια Εύβοια και το βόρειο τμήμα της ανατολικής Στερεάς (Φθιώτιδα).

Την Παρασκευή, όπως συμπληρώνει ο κ. Κολυδάς, βροχές και καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες θα είναι πρόσκαιρα ισχυρά στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη βόρεια Εύβοια, το βόρειο τμήμα της ανατολικής Στερεάς (Φθιώτιδα) και την Κρήτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στις 15 Ιανουαρίου δικάζονται οι πρώτες αγωγές για τα ομαδικά sms του Υπ. Μεταφορών το 3ημερο της 28ης
Το sms έγραφε: «Το περσινό 3ημερο της 28ης, 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Αν αγαπάς την οικογένειά σου, πρόσεξε πώς οδηγείς. Καλό δρόμο. Υπουργείο Μεταφορών»
αυτοκίνητα στα διόδια 27
Παγωμένο τριήμερο με χιόνια, ισχυρούς ανέμους και πολικές θερμοκρασίες - Οι περιοχές που θα ντυθούν στα λευκά
Χιονοπτώσεις αναμένονται σε αρκετές περιοχές, από τη Σκύρο έως την Εύβοια, ενώ η πιο κρύα ημέρα θα είναι η Δευτέρα, με ισχυρό παγετό και μέγιστες θερμοκρασίες που δεν θα ξεπεράσουν τους 10 βαθμούς Κελσίου
Χιόνια στον Χορτιάτη