Ελλάδα

Καιρός: Χιονίζει στα βόρεια προάστια (pics)

Χιονίζει εδώ και λίγη ώρα στα βόρεια προάστια της Αττικής με την χιονόπτωση να είναι πυκνή στην Δροσιά, στην Σταμάτα και στον Διόνυσο. Οι πρώτες νιφάδες έχουν αρχίσει να πέφτουν και σε πιο χαμηλά υψόμετρα όπως στην Κηφισιά, στο Μαρούσι και στο Χαλάνδρι.

Στις πολύ βόρειες περιοχές της Αττικής το έχει στρώσει κιόλας χωρίς όμως να υπάρχουν μεγάλα προβλήματα από τον καιρό.

Αν είστε σε περιοχή που χιονίζει στείλτε μας τις φωτογραφίες σας στο info@newsit.gr.

Σήμερα στην Αττική αναμένονται χιονοπτώσεις στα ορεινά, ημιορεινά και βόρεια του νομού και βροχοπτώσεις ή χιονόνερο στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 και πρόσκαιρα το μεσημέρι 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 2 έως 6 βαθμούς.

Δείτε εικόνες

xioni attiki xioni attiki xioni attiki xioni attiki xioni attiki xioni attiki

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια απαγορεύουν δημοσιεύματα για την ιδιωτική ζωή και την περιουσία τους – Η ανακοίνωση
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, επιφυλασσόμαστε να προβούμε άμεσα στις αναγκαίες νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου»
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια 1
«Ευθύνη της πολιτείας η προστασία των Πανεπιστημίων», σημειώνει η πρυτανεία της Νομικής Σχολής για την άγρια επίθεση κουκουλοφόρων
«Η διοίκηση της σχολής ενημέρωσε αμέσως την Ελληνική Αστυνομία για το συμβάν, η οποία ανταποκρίθηκε αλλά όταν έφτασε στο κτίριο, οι εισβολείς είχαν εξαφανιστεί»
O χτυπημένος διδακτορικός φοιτητής της Νομικής Σχολής Αθήνας