Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel – Κολυδάς: Εμμονή με την Αττική – Έντονα φαινόμενα ως το μεσημέρι

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς προειδοποίησε σε ανάρτησή του ότι η κακοκαιρία Daniel θα συνεχίσει να σφυροκοπάει την Αττική, καθώς έχει «εμμονή» με την περιοχή, ενώ θα συνεχίσει να σαρώνει και άλλα σημεία της χώρας.

Ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θοδωρής Κολυδάς ανέφερε σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter ότι η κακοκαιρία Daniel έχει «εμμονή» με την Αττική.

Ο μετεωρολόγος τόνισε επίσης ότι θα υπάρχουν έντονα φαινόμενα ως το μεσημέρι, ενώ επισήμανε ότι οι μεγαλύτερες εντάσεις βροχόπτωσης θα παρατηρηθούν ξανά στην Θεσσαλία που αντιμετωπίζει ήδη τεράστιο πρόβλημα.

Αναλυτικά ο Θοδωρής Κολυδάς ανέφερε στην ανάρτηση που έκανε:

-Στα ανατολικότερα τμήματα της Θεσσαλίας οι μεγαλύτερες εντάσεις

-Μεγάλες οι απορροές στον κάμπο και δυτικότερα

-Εμμονή σε Αττική με σταδιακή ύφεση πριν το μεσημέρι

 

xarths kolydas

xarths kolydas

xarths kolydas

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απόπειρα ληστείας και επίθεση με καλάσνικοφ στην Αιτωλοακαρνανία - «Απείλησαν τη μητέρα μου “αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω”»
Τρεις άνδρες έστησαν καρτέρι σε οικογένεια, χτύπησαν τον πατέρα, απείλησαν και προσπάθησαν να δέσουν τη μητέρα και πυροβόλησαν με όπλο τον γιο
Αιτωλοακαρνανία