Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel: Λακκούβες στους δρόμους μετά τη σφοδρή βροχόπτωση – Καταστράφηκε δρόμος στο Μοσχάτο

Παρά το γεγονός ότι – όπως όλα δείχνουν – τα χειρότερα αποφεύχθηκαν ύστερα από τη χθεσινή νεροποντή στην Αττική, το οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα, καθώς το οδόστρωμα παρουσίασε λακκούβες σε πολλά σημεία.

Στο Μοσχάτο, στη διασταύρωση των οδών Πύργου και Πειραιώς, ο δρόμος άνοιξε σε πολλά σημεία σχηματίζοντας λακκούβες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open τουλάχιστον δύο οχήματα έχουν ακινητοποιηθεί στον συγκεκριμένο δρόμο της Αττικής, ένα αυτοκίνητο αλλά και ένα λεωφορείο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν είδε τη λακκούβα με αποτέλεσμα οι ρόδες του οχήματος να κολλήσουν μέσα στο λάκκο. Λίγα μέτρα πιο πίσω ακινητοποιήθηκε λεωφορείο που έπεσε σε λακκούβα.

Ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο έχει ανοίξει τουλάχιστον σε τρία σημεία.

 

Λακκούβα σχηματίστηκε και στο Περιστέρι τουλάχιστον σε ένα σημείο. Συγκεκριμένα, στην οδό Δελφών λίγο πριν τη Βασιλέως Αλεξάνδρου.

Προβλήματα σημειώθηκαν και σε δρόμο του Μεταξουργείου και συγκεκριμένα στην οδό Δεληγιώργη. Ήδη έχουν φτάσει στα σημεία συνεργεία του Δήμου, που έχουν κλείσει πρόχειρα τη λακκούβα και έχουν βάλει ειδική σήμανση για τους οδηγούς. 

Σφοδρή βροχόπτωση όλο το βράδυ

Μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας εστάλη νωρίς το βράδυ της Τετάρτης και στην Αττική. Περίπου τα μεσάνυχτα άνοιξαν πάλι οι ουρανοί με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι και σπίτια, ενώ κλειστός παρέμεινε και ο σταθμός του Μετρό «Ευαγγελισμός» λόγω εισροής υδάτων στο ανώτερο επίπεδο του σταθμού από τις εισόδους.

Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ από τη συσσώρευση υδάτων έκλεισαν κεντρικοί δρόμοι.  

Λίγο πριν τις 8 το πρωί ξεκίνησε και πάλι να βρέχει στην Αθήνα…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διακόπτεται σταδιακά η ύδρευση στις Βούτες, 20 αυτοψίες σε πηγάδια - Πώς γίνεται η «αφυδάτωση» της περιοχής για να αντιμετωπιστούν οι ρωγμές
Για τρίτη ημέρα το φαινόμενο των ρηγματώσεων δείχνει στάσιμο - Σε εφαρμογή τα μέτρα που αποφασίστηκαν στη σύσκεψη την Πρωτομαγιά
Βούτες Ηρακλείου