Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel: Νέo μήνυμα από το 112 σε Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια, Φθιώτιδα

Η κακοκαιρία Daniel επελαύνει σήμερα (6.9.2023) σε Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα. 

Λόγω των επικίνδυνων φαινομένων που προκαλεί η κακοκαιρία, η Πολιτική Προστασία απέστειλε νέο μήνυμα από το 112 προς του κατοίκους των εν λόγω περιοχών. 

Τα μέτρα και οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας που έχουν εκδοθεί για την περιοχή σας, εξακολουθούν να ισχύουν για το επόμενο 24ωρο, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, αναφέρει η Πολιτική Προστασία.

Νωρίτερα σήμερα, Όλες οι περιφερειακές Ενότητες της Θεσσαλίας κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης.

Συγκεκριμένα, σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύσσονται στο σύνολό τους οι Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων, Καρδίτσας, Τρικάλων, καθώς και οι Δήμοι Αγιάς, Κιλελέρ, Φαρσάλων της ΠΕ Λάρισας.

Το νέο μήνυμα από το 112 σε Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα: 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στην Ψέριμο το δημοτικό σχολείο ανοίγει ξανά μετά από 17 χρόνια και δίνει ελπίδα στους κατοίκους
Μετά από 17 χρόνια σιωπής, το δημοτικό σχολείο της Ψερίμου άνοιξε ξανά τις πόρτες του – Πέντε παιδιά και η δασκάλα τους δίνουν την ελπίδα ότι η κοινότητα θα παραμείνει ζωντανή παρά την απομόνωση
Το νησί της Ψερίμου