Ελλάδα

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες η κυκλοφορία στην Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας – Θηβών

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους βαρέων οχήματων μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων, καθώς και όλων των οχημάτων τα οποία δεν έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες στην Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας – Θηβών, αποφάσισε η Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για λόγους ασφαλείας λόγω της κακοκαιρίας «Φίλιππος».

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η απαγόρευση ισχύει από τις 9.30 το πρωί σήμερα, έως την ύφεση των φαινομένων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ΠΕΟ Ελευσίνας-Θηβών, στο τμήμα της από το 5ο χιλιόμετρο (πρατήριο υγρών καυσίμων REVOIL – πρώην CYCLON) έως τα όρια του Ν. Αττικής με το Ν. Βοιωτίας, στο 30ό χιλιόμετρο.

Από την παραπάνω απαγόρευση εξαιρούνται τα οχήματα οδικής βοήθειας, τα φορτηγά που μεταφέρουν αλάτι και τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η απαγόρευση μπορεί να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκ στα Χανιά: 17χρονη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από 5 άτομα - 10 συλλήψεις, ανήλικος βιντεοσκοπούσε την πράξη
Στον ομαδικό βιασμό φέρεται να συμμετείχαν ένας 15χρονος, ένας 18χρονος, ένας 17χρονος, ένας 21χρονος ένας 27χρονος. Συνελήφθησαν ακόμα μια 17χρονη, ένας 21χρονος και τρεις γυναίκες κηδεμόνες των ανήλικων
Θλιμμένη γυναίκα
Καταθέτει σήμερα ο φίλος του 20χρονου που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στην Καλαμαριά - Το μεσημέρι η κηδεία του θύματος
Δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη ο δεύτερος φίλος του 20χρονου - Οπαδικές διαφορές «βλέπουν» οι αρχές για τα κίνητρα της δολοφονίας - Απολογείται την Τρίτη ο 23χρονος που παραδόθηκε
20χρονος