Ελλάδα

Κακοκαιρία – Καλαμπάκα: Έπεσε το γεφύρι της Σαρακίνας

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, το ιστορικό γεφύρι της Σαρακίνας στην Καλαμπάκα, δεν άντεξε τον μεγάλο όγκο νερού από την κακοκαιρία Daniel και ένα μέρος του κατέρρευσε.

Σύμφωνα με το ekalampaka η ιστορική λίθινη τοξωτή γέφυρα της Σαρακίνας του 16ου αιώνα στον Πηνειό ποταμό είναι ένα μνημείο πολιτισμού, που κατέρρευσε νωρίτερα παραδομένη στην κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απόπειρα ληστείας και επίθεση με καλάσνικοφ στην Αιτωλοακαρνανία - «Απείλησαν τη μητέρα μου “αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω”»
Τρεις άνδρες έστησαν καρτέρι σε οικογένεια, χτύπησαν τον πατέρα, απείλησαν και προσπάθησαν να δέσουν τη μητέρα και πυροβόλησαν με όπλο τον γιο
Αιτωλοακαρνανία