Ελλάδα

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» – Πάτρα: Διακόπηκε η κίνηση στην επαρχιακή οδό Πούντας – Καλαβρύτων, λόγω χιονόπτωσης

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» συνεχίζει να δείχνει τα δόντια της σε πολλά σημεία της Ελλάδας, όπως στην Πάτρα, όπου διακόπηκε η κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Πούντας – Καλαβρύτων, λόγω χιονόπτωσης.

Η κακοκαιρία συνεχίζει να χτυπάει περιοχές της Πάτρας. Σε πολλά σημεία της ανατολικής Αχαΐας επικρατούν απόψε (8.2.2023) δυσμενείς καιρικές συνθήκες, λόγω χιονοπτώσεων.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Πάτρας, διακόπηκε πλήρως η κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Πούντας – Καλαβρύτων, λόγω χιονοπτώσεων. Η εν λόγω επαρχιακή οδός συνδέει τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών με την περιοχή των Καλαβρύτων.

Όπως ανέφερε το kalavrytanews, η διακοπή θα ισχύει έως τις πρωινές ώρες που θα είναι δυνατός ο αποχιονισμός του οδοστρώματος από τα συνεργεία.

KALABRYTA XIONI DROMOS

Ο οδικός άξονας Πατρών – Καλαβρύτων μέσω Χαλανδρίτσας είναι ανοικτός και χωρίς προβλήματα χιονιού. Οι αρχές όμως, εφιστούν την προσοχή στους οδηγούς λόγω παγετού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στέφανος Παπαδόπουλος: «Δεν είχα σοφέρ, δεν έχω στείλει ποτέ βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο Viber» λέει ο τραγουδιστής που κατήγγειλε τον Γιώργο Μαζωνάκη
«Δεν δούλεψα 7 μήνες με τον Γιώργο Μαζωνάκη ούτε με πηγαινοέφερνε σοφέρ» γράφει σε ανάρτησή του ο νεαρός τραγουδιστής
Στέφανος Παπαδόπουλος
Οι αγρότες κλείνουν επ’αόριστον την Εθνική Αντιρρίου – Ιωαννίνων – Δίωρος αποκλεισμός στο μπλόκο Μπράλου με ουρές χιλιομέτρων στον Ε65
Οι αγρότες αποφάσισαν να αφήνουν ανοιχτά τα Μάλγαρα και στα δύο ρεύματα ως την Παρασκευή (02.01.2026) προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς. 
Μπλόκα αγροτών
Ανανεώθηκε πριν 46 λεπτά
233