Ελλάδα

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Πυροσβεστική και Αστυνομία μεταφέρουν νεφροπαθείς στα νοσοκομεία για αιμοκάθαρση

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» που χτυπάει με σφοδρότητα την Αττική και έχει προκαλέσει μεγάλες χιονοπτώσεις, προκαλεί προβλήματα σε νεφροπαθείς που χρειάζεται  να πάνε σε νοσοκομεία για αιμοκάθαρση.

Με δυσκολία γίνονται τα ιατρικά ραντεβού για αιμοκάθαρση, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» που σαρώνει  με σφοδρές χιονοπτώσεις την Αττική. Με οχήματα 4Χ4 της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας μεταφέρονται νεφροπαθείς στα νοσοκομεία για αιμοκάθαρση, από περιοχές που έχουν αποκλειστεί από το χιόνι.

Νεφροπαθείς με προγραμματισμένα ραντεβού σε νοσοκομεία της Αττικής, δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν με δικά τους μεταφορικά μέσα λόγω της κακοκαιρίας και για το λόγο αυτό επιστρατεύτηκαν οχήματα της Πυροσβεστικής και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, χρειάστηκε η κινητοποίηση πυροσβεστών σε 17 περιπτώσεις, για την μεταφορά νεφροπαθών, κυρίως στις περιοχές Πετρούπολης και Καρέα.

Ρεπορτάζ: Γιάννα Σουλάκη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
8 οι συλλήψεις για το οπαδικό επεισόδιο με νεκρό έναν 20χρονο στη Χαλκίδα - Άτομο πήγε στο σημείο μετά το περιστατικό και αλλοίωσε στοιχεία
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμπλοκή, ανθρωποκτονία με δόλο, επικίνδυνη σωματική βλάβη, υπόθαλψη και παραβάσεις της νομοθεσίας για τον αθλητισμό
Αιματηρό επεισόδιο οπαδικής βίας στη Χαλκίδα
Καιρός αύριο: Τοπικές βροχές και καταιγίδες – Η θερμοκρασία «πέφτει», οι άνεμοι δυναμώνουν
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 και μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα είναι μεταβλητοί ασθενείς
Βροχή στην Αθήνα