Ελλάδα

Κακοκαιρία: Ποια σχολεία στην Αττική θα είναι κλειστά σήμερα

Γυμνάσια και Λύκεια είναι έτσι κι αλλιώς «κλειστά» λόγω κορονοϊού. Σήμερα Τρίτη (19.01.2021) κλειστά θα είναι και σχολεία που… λειτουργούν (δημοτικά και νηπιαγωγεία) σε συγκεκριμένους δήμους, εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Στους δήμους που η κακοκαιρία «Λέανδρος» προκαλεί παγετό, η περιφέρεια Αττικής, ύστερα από τις εισηγήσεις των δήμων, αποφάσισε να κρατήσει τα παιδιά στο σπίτι για σήμερα.

Σήμερα, λοιπόν, θα μείνουν κλειστά τα σχολεία:

στους δήμους Ωρωπού και Διονύσου

στις δημοτικές ενότητες Βαρνάβα και Γραμματικού του δήμου Μαραθώνα

στις δημοτικές ενότητες Βιλλίων και Ερυθρών του δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας.

Η Περιφέρεια Αττικής, ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών δεδομένων, θα επαναξιολογήσει την κατάσταση το πρωί της Τρίτης, ενώ συστήνει στους πολίτες, σε περιοχές που υπάρχει παγετός, να μετακινούνται με ιδιαίτερη προσοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες και συστάσεις των τοπικών αρχών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λύκος επιτέθηκε σε παρέα περιπατητών ανάμεσα σε Κρυονέρι και Βασιλικά Κτήματα Τατοΐου
Ο δήμος Αχαρνών συστήνει προσοχή στους εκδρομείς να ακολουθούν τις οδηγίες ασφαλείας, να μην τρέχουν σε περίπτωση συνάντησης με το ζώο αλλά να προσπαθούν να το απωθήσουν με έντονες φωνές και θόρυβο
Λύκος
Καρυστιανού για τις εκταφές των σορών των θυμάτων των Τεμπών: «Απόλυτη ύβρις, κανείς δεν θα ακουμπήσει τον τάφο των παιδιών»
«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άρειος Πάγος παρεμβαίνει για να "στηρίξει" ανακριτές και εισαγγελείς, που έχουν επιστρατευθεί για τη συγκάλυψη της αλήθειας για το έγκλημα των Τεμπών» γράφει η Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού