Ελλάδα

Καλλιθέα: Στο νοσοκομείο ένας 18χρονος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας από συμμορία ανηλίκων

Οι ανήλικοι χτύπησαν τον νεαρό σε όλο του το σώμα για να του πάρουν το κινητό τηλέφωνο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας έπεσε ένας 18χρονος στην Καλλιθέα από συμμορία 15 ατόμων νεαρής ηλικίας το απόγευμα της Τετάρτης (26/03/2025).

Η επίθεση από την συμμορία ανηλίκων στον 18χρονο έγινε λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της Τετάρτης (26/03/2025) στην οδό Παναγή Τσαλδάρη στην Καλλιθέα.

Οι ανήλικοι χτύπησαν τον νεαρό σε όλο του το σώμα για να του πάρουν το κινητό τηλέφωνο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Από την γύρω περιοχή έχουν γίνει έξι προσαγωγές υπόπτων από την Αστυνομία, τέσσερα αγόρια (δύο 16χρονοι και δύο 17χρονοι) και δύο κορίτσια 17 ετών που εξετάζονται για την συμμετοχή τους ή όχι στο περιστατικό.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε από την μητέρα του στο Θριάσιο Νοσοκομείο βαριά χτυπημένος όπου και νοσηλεύεται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Κρύο, βροχές ακόμα και χιόνια στα ορεινά φέρνει ο Απρίλιος» λέει ο Κολυδάς - Θερμοκρασίες σε ελεύθερη πτώση την επόμενη εβδομάδα
Ο γνωστός μετεωρολόγος, Θοδωρής Κολυδάς, έκανε μια ανάρτηση για τον καιρό των επόμενων ημερών σημειώνοντας πως: «Από σήμερα το βράδυ και από τα δυτικά, ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει σταδιακά»
Βασίλης Παπαδόπουλος
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί
Ενώ ο καιρός δεν είναι τόσο απαγορευτικός, οι ίδιοι έχουν αποκλειστεί στη Γαύδο και κανείς δεν τους έχει απαντήσει υπεύθυνα για το πότε θα είναι σε θέση να αναχωρήσουν αναφέρει ο πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί