Ελλάδα

Καλλιθέα: Τέσσερις συλλήψεις για τον 11χρονο ΑμεΑ που ακροβατούσε σε περβάζι

Από «θαύμα» γλίτωσε το 11χρονο παιδάκι με ειδικές ανάγκες (ΑμεΑ), όταν στο κέντρο θεραπειών που φιλοξενείται στην Καλλιθέα, ξέφυγε της προσοχής των φροντιστών του και βρέθηκε να περπατά σε περβάζι του 3ου ορόφου. Μετά την δημοσιοποίηση του περιστατικού, οι Αρχές προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις. 

Το περιστατικό με το 11χρονο παιδί (ΑμεΑ) στο κέντρο θεραπειών στην Καλλιθέα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., σημειώθηκε πριν από μια εβδομάδα, την περασμένη Τρίτη (14.03.2023). Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από κάτοικο της περιοχής που είδαν το παιδάκι να ακροβατεί κυριολεκτικά στο πρεβάζι παραθύρου του 3ου ορόφου στο κέντρο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., άμεσα ομάδες ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο και συνέλαβαν την προσωρινά υπεύθυνη του κέντρου καθώς και τρεις (3) υπαλλήλους. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε στο ΑΤ Καλλιθέας, οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι στο τραγικό περιστατικό αναφέρθηκε προ ημερών και η γραμματέας του 4ΑΜΕΑ και ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου, σε ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook. «Παιδί περπατάει πάνω πεζούλι του παραθύρου του 3ου ορόφου του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών (είναι στον 3ο όροφο) το βλέπουν οι γείτονες, καλούν την αστυνομία και τη 4ΑΜΕΑ, γιατί είχαν παρακολουθήσει τηλεοπτικές εκπομπές που είχαν γίνει καταγγελίες για το συγκεκριμένο κέντρο εδώ και ένα χρόνο» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της. 

Πηγή φωτογραφίας: kallitheaonline.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το ανατριχιαστικό σενάριο για τη δολοφονία της Ελένης Παπαδοπούλου - Οι αντιφάσεις που οδήγησαν στη σύλληψη του γιου της - Την Τρίτη η απολογία του
Τα στοιχεία που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος δεν «κόλλαγαν» με αυτά που έλεγε ο γιος στους αστυνομικούς - Ο ίδιος επέμενε στο σενάριο της φωτιάς από τσιγάρο
Ελένη Παπαδοπούλου: Το ανατριχιαστικό σενάριο για τη δολοφονία της – Την Τρίτη απολογείται ο γιος της
Άρης Μουγκοπέτρος: «Η ρήξη στο ζευγάρι είχε έρθει πριν από ένα χρόνο» – Το χρονικό της σύλληψης του γνωστού καλλιτέχνη
Ο Άρης Μουγκοπέτρος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα δικαστήρια της Τρίπολης, πέρασε αυτόφωρο και πήρε αναβολή για να εκδικαστεί η υπόθεση του την ερχόμενη Δευτέρα
Άρης Μουγκοπέτρος 16