Ελλάδα

“Κάνε Θέε μου κι άλλο σεισμό να μην φύγει το στρατόπεδο” – Τα παράδοξα της αναδιοργάνωσης

Οι αντιδράσεις και οι “καταδρομικές” επιχειρήσεις τοπικών αρχόντων και παραγόντων για να μπει φρένο στην “βελούδινη” και γι΄ αυτό αναποτελεσματική για τις Ένοπλες Δυνάμεις αναδιοργάνωση συνεχίζεται.

Όπως σημειώνει με μήνυμά του προς το Onalert απόστρατος αξιωματικός “με μία επιστολή που “φωνάζει” ότι έχει γραφεί από στρατιωτικό (άραγε ποιόν) ο Δήμαρχος Λαμιέων προσπαθεί εκμεταλλευόμενος τους πρόσφατους σεισμούς να διατηρήσει (ναι ο Δήμαρχος και όχι κάποια επιχειρησιακή ανάγκη) την ΜΕΡΥΠ στην πόλη του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα