Ελλάδα

Κάρτα σίτισης και επιδότηση ενοικίου – Σήμερα οι νέες δόσεις

Σήμερα Τρίτη 20 Δεκεμβρίου θα ενεργοποιηθεί για 18η φορά η κάρτα σίτισης (αλληλεγγύης) και θα καταβληθεί το επίδομα ενοικίου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σήμερα Τρίτη 20 Δεκεμβρίου θα ενεργοποιηθεί για 18η φορά η κάρτα σίτισης – αλληλεγγύης που αφορά 120.097 δικαιούχους του προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης», με πίστωση ποσού ύψους 13,5 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για την οικονομική ενίσχυση που δίδεται μέσω της κάρτας και αποτελεί την επιδότηση σίτισης που λαμβάνουν οι δικαιούχοι και η οποία ανέρχεται στο ποσό των 70-220 ευρώ το μήνα, ανάλογα με το πόσο χαμηλό είναι το εισόδημα που έχουν δηλώσει.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η 16η καταβολή του επιδόματος ενοικίου στους δικαιούχους, των οποίων η αίτηση έχει εγκριθεί. Στους λογαριασμούς 17.411 ιδιοκτητών ακινήτων πιστώνεται ποσό ύψους 2,17 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι η καταβολή του επιδόματος ενοικίου εξαρτάται από την ορθή καταχώρηση -με ευθύνη των δικαιούχων- των στοιχείων για τα μισθωτήρια και τους ιδιοκτήτες των μισθωμένων κατοικιών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίκη για τον βιασμό 19χρονης μέσα στο ΑΤ Ομόνοια: Αρνήθηκαν την κατηγορία οι τρεις αστυνομικοί – «Ήταν συναινετική σεξουαλική πράξη»
«Ήταν λάθος, αν και συναινετικό...Δεν την πίεσα, δεν ένιωσα καμία απώθηση, δεν κατάλαβα κάποια αντίσταση, αλλιώς δεν θα προχωρούσα» υποστήριξε ο ένας από τους τρεις κατηγορούμενους
Αστυνομικό τμήμα Ομονοίας
Έγκυος στο 7ο παιδί η μητέρα των 6 παιδιών που ζούσαν μέσα σε ακαθαρσίες στο Περιστέρι - «Είχαν γαστρεντερίτιδα, έπρεπε να βρω μια λύση»
Τι υποστήριξε η μητέρα των 6 παιδιών μετά τη σύλληψή της, τι λένε κάτοικοι των Λειψών και συγγενείς της οικογένειας για της συνθήκες διαβίωσης
Το εσωτερικού του δώματος στο Περιστέρι, όπου διέμενε η οικογένεια με τα 6 παιδιά