Ελλάδα

Ο Κασιδιάρης με τη σβάστικα φάτσα φόρα – Φωτογραφία από τις φυλακές

Φωτογραφία από την ημέρα που η Επιτροπή της Βουλής επισκέφτηκε τον Ηλία Κασιδιάρη στις φυλακές Κορυδαλλού έρχεται στο φως, με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να επιδεικνύει τη σβάστικα που έχει "χτυπήσει" στο μπράτσο του.

Πριν μερικές μέρες, η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής επισκέφτηκε τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό κι εκείνος, προκλητικός και αμετανόητος, εμφανίστηκε με αμάνικο στρατιωτικό μπλουζάκι και βερμούδα.

Στόχος του να φαίνονται τα τατουάζ του φυσικά.

Όπως γράφει η εφημερίδα Το Έθνος της Κυριακής, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής έχει στο αριστερό μπράτσο τη σβάστικα, στο κέντρο της οποίας βρίσκεται ένα πρόσωπο με περικεφαλαία. Στο εσωτερικό του τατουάζ, ανάμεσα στα περιγράμματα, ξεχωρίζουν οι μαίανδροι. Από κάτω ακριβώς είναι χαραγμένη η λέξη-ρητό ΑΓΧΙΒΑΣΙΗΝ.

Η λέξη αποδίδεται στον αρχαίο φιλόσοφο Ηράκλειτο, αλλά την είχε χρησιμοποιήσει σε διάλεξη ο Χάιντεγκερ, φιλόσοφος και σύμβουλος σε θέματα παιδείας της ναζιστικής Γερμανίας.

Στο ίδιο χέρι, ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει ακόμη ένα τατουάζ, που μοιάζει με μαίανδρο. Στο άλλο χέρι, ένα μεγάλο μαύρο τατουάζ καλύπτει το μπράτσο του. Διακρίνεται ξεκάθαρα μια νεκροκεφαλή, η οποία μοιάζει να είναι ίδια με εκείνη των SS.

Πηγή: Έθνος της Κυριακής

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σωτήρης Καλυβάτσης για τη δίκη Παπαγιάννη – Παυλίδου: «Η Σοφία ήταν πεσμένη κάτω και ούρλιαζε, ο Μάνος ήταν σαν λυσσασμένος»
«Η Κόνι Μεταξά μας εξήγησε ότι είδε τον Μάνο να πιάνει την Σοφία από τον λαιμό, να την ταρακουνάει και να την ρίχνει κάτω», κατέθεσε ο γνωστός ηθοποιός
Σωτήρης Καλυβάτσης
Σε μοναστήρια κατέφευγε ο 21χρονος που κατακρεούργησε τη μητέρα του στη Λάρισα - «Δεν τον ήθελε καθόλου ο πατέρας του»
Ο 21χρονος εχει ήδη προφυλακιστεί, παραμένει σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και μένει στο ίδιο κελί με έναν ιερέα, ο οποίος του ζήτησε να τον εξομολογήσει, αλλά εκείνος αρνήθηκε
Ο 21χρονος μητροκτόνος στη Λάρισα
3