Ελλάδα

Καστοριά: Δύο σοβαρά τραυματίες σε τροχαίο με μηχανή – Διασωληνωμένος στο ΑΧΕΠΑ ένας άνδρας

Τους δύο τραυματίες βρήκαν πολίτες που περνούσαν από το σημείο και κάλεσαν αμέσως ασθενοφορα

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται δύο άνδρες μετά από τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (26.09.2025) στον επαρχιακό δρόμο που συνδέει το Άργος Ορεστικό με το Χιλιόδεντρο Καστοριάς.

Το τροχαίο στο Άργος Ορεστικό σημειώθηκε όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, μία μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άνδρες, ηλικίας περίπου 35 ετών, έφυγε από την πορεία της, με αποτέλεσμα οι αναβάτες της να βρεθούν στο έδαφος και να τραυματισμούς σοβαρά.

Τους δύο τραυματίες βρήκαν πολίτες που περνούσαν από το σημείο και κάλεσαν αμέσως ασθενοφορα. Οι δύο άνδρες όπως αναφέρει η ΕΡΤ μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς βαριά τραυματίες.

Ο συνεπιβάτης της μηχανής έχει βαριά τραύματα, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ.

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ερευνώνται από την Τροχαία. Αν και δεν επιβεβαιώνεται η εμπλοκή άλλου οχήματος στο συμβάν, εξετάζεται και μια πληροφορία, η οποία αναφέρει ότι ο οδηγός της μηχανής ενδέχεται να θαμπώθηκε από τα φώτα διερχόμενου οχήματος, με συνέπεια να χάσει τον έλεγχο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Του έδωσαν στίγμα GPS και πήγε να συναντήσει κάποιον» λέει ο θείος του 27χρονου που εντοπίστηκε απανθρακωμένος στη Βοιωτία
Η σύζυγος του 27χρονου, στην κατάθεσή της ανέφερε τα πρόσωπα με τα οποία είχε επαφές το θύμα, ενώ είπε ότι ο ίδιος είχε δεχτεί απειλές στο παρελθόν
Οικοδόμος Βοιωτία
Για 15 χρόνια έκανε γάμους και βαφτίσεις ο youtuber ρασοφόρος – Η χειροτονία του συνεργού του και ο διωγμός από την εκκλησία της Νίκαιας
«Έφερνε κόσμο στις γιορτές της εκκλησίας. Έφερνε την μπάντα, υπήρχε και αστυνομία. Ο 46χρονος κανόνιζε τα πάντα» λέει στο newsit.gr μια από τις ιδιοκτήτριες της εκκλησίας στη Νίκαια όπου ιερουργούσε ο ρασοφόρος
Ο 46χρονος ρασοφόρος που προφυλακίστηκε για διακίνηση ναρκωτικών