Ελλάδα

Καταδίκη Στάθη Παναγιωτόπουλου: Δυσαρεστημένη με την απόφαση η 30χρονη καταγγέλλουσα

Δυσαρέσκεια προκάλεσε η απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην 30χρονη πρώην σύντροφο του άλλοτε μέλους του «Ράδιο Αρβύλα». Υποστηρίζει ότι η δημοσιοποίηση των προσωπικών τους στιγμών εν αγνοία της είναι κακούργημα κι όχι πλημμέλημα.

Αν και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έλαβε την ανώτατη ποινή ως πλημμέλημα, η δικηγόρος της 30χρονης καταγγέλλουσας επικρίνει τη δικαστική απόφαση να μην χαρακτηριστεί τελικά κακούργημα η πράξη του κατηγορούμενου.

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων, η κ. Αντιγόνη Πρίλη, μιλώντας στον ANT1, επισήμανε πως δεν ελήφθη ομόφωνα η απόφαση αυτή και καθώς ακολουθούν ακόμη δύο δικαστήρια, θα πρέπει να τηρηθεί μία κοινή γραμμή και να χαρακτηριστεί είτε ως πλημμέλημα είτε ως κακούργημα σε όλες.

Στην ερώτηση για το πώς αντέδρασε η 30χρονη στην απόφαση του δικαστηρίου, η κ. Αντιγόνη Πρίλη είπε χαρακτηριστικά: «Ορθά το αναφέρετε. Είναι η ανώτατη ποινή ως πλημμέλημα. Όμως, είναι δυσαρεστημένη η εντολέας μου που δεν χαρακτηρίστηκε ως κακούργημα. Είναι ανεπανόρθωτη η βλάβη που υπέστη η εντολέας. Θα κάνουμε αγωγή για τη βλάβη του υπέστη».

 

Όσον αφορά την επιλογή του Στάθη Παναγιωτόπουλου να μην παραστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ανέφερε: «Ειλικρινά πίστευα ότι θα εμφανιστεί αν μη τι άλλο κατά μέτωπο και να πάρει μία θέση και να μην αφήνει την κοινή γνώμη και το δικαστήριο να εικάζει τα κίνητρά του. Με απογοήτευσε ως άνθρωπος…»!

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης με αναστολή, εμφάνιση μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα στον τόπο κατοικίας του, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σκηνές τρόμου για 16χρονο: Τον άρπαξαν διακινητές ναρκωτικών και τον βασάνιζαν για να τους δώσει 2.000 ευρώ
Στις 9 Νοεμβρίου τα τρία μέλη του κυκλώματος τον άρπαξαν από την περιοχή των Γλυκών Νερών, τον έβαλαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και τον περιέφεραν σε διάφορα μέρη της Αττικής
Μηχανή της Ελληνικής Αστυνομίας
Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η αξιωματικός υπηρεσίας στη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα
Η κατηγορούμενη αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι έπραξε το καθήκον της και ζήτησε από την άτυχη κοπέλα να υποβάλει μήνυση στον πρώην σύντροφό της, κάτι που το θύμα αρνήθηκε
Το αστυνομικό τμήμα μπροστά από το οποίο δολοφονήθηκε η Κυριακή Γρίβα
Χειροπέδες σε γνωστό επιχειρηματία για απάτες άνω του 1 εκατ. ευρώ: Μέσα στα θύματά του και ο Σπύρος Μαρτίκας
Έπειθαν τα θύματά τους για ανύπαρκτες επενδύσεις - «Ψάρευαν» πελάτες ακόμη και σε καζίνο δείχνοντάς τους λίρες, χρυσό και διαμάντια - Μέσα στους συλληφθέντες ο εγκέφαλος της οργάνωσης και ο υπαρχηγός
Ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας και ο παίκτης reality Σπύρος Μαρτίκας
Ανανεώθηκε πριν 17 λεπτά
15