Ελλάδα

Κατάληψη του υπουργείου Δημόσιας Τάξεως από υπαλλήλους της ΕΥΠ

Αιφνιδιαστική παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το απόγευμα 200 εργαζόμενοι της ΕΥΠ, στην εσωτερική είσοδο του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη διαμαρτυρόμενοι για τα νέα μέτρα που προωθούνται.

Από την πλευρά του το υπουργείου υποστηρίζει πως δεν πρόκειται για κατάληψη αλλά για μία παράσταση διαμαρτυρίας των εργαζομένων της ΕΥΠ, για οικονομικά ζητήματα, που αφορά την εργασία τους με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι υπάλληλοι της ΕΥΠ πραγματοποίησαν την γενική τους συνέλευση και σε αυτήν κατέληξαν σε ένα ψήφισμα το οποίο θέλουν να παραδώσουν στον υπουργό και στον γενικό γραμματέα του υπουργείου.
 
Μετά από λίγη ώρα επιτροπή του πολιτικού προσωπικού της ΕΥΠ έδωσε το ψήφισμα διαμαρτυρίας στον γενικό γραμματέα του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε ο δημοσιογράφος Αριστείδης Μανωλάκος, πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ
«Το έντονο αποτύπωμα που άφησε στην πολιτική ζωή του τόπου καθώς και η προσφορά του στον συνδικαλισμό δίκαια τον κατατάσσουν στις μεγάλες μορφές της ελληνικής δημοσιογραφίας» αναφέρει η ΕΣΗΕΑ
Ο Αριστείδης Μανωλάκος