Ελλάδα

Κατάθεση για τον ξυλοδαρμό έδωσε ο Χατζηδάκης

Την πρώτη κατάθεση για την επίθεση εις βάρος του την Τετάρτη έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega ο βουλευτής δήλωσε ότι δεν αναγνώρισε και δεν συγκράτησε τα χαρακτηριστικά κάποιου από αυτούς που του επιτέθηκαν. Περιέγραψε ωστόσο το περιστατικό όπως το έζησε.

Οι άνδρες της ασφάλειας – σύμφωνα με το Mega με την υπόθεση ασχολούνται αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. – παίρνουν κατάθεση από τον συνοδό του κ. Χατζηδάκη ενώ πολλές ελπίδες για τον εντοπισμό των δραστών επαφίενται στα βίντεο από το περιστατικό που έκαναν το γύρο του Διαδικτύου.

Η αστυνομία προσπαθεί επίσης να εντοπίσει αυτόπτες μάρτυρες που θα οδηγήσουν σε νέα στοιχεία.

Την ίδια στιγμή στα “ψιλά” περνάει ο άγριος ξυλοδαρμός μιας διαδηλώτριας της Ελένης Μπόμπουρα την ίδια ημέρα της απεργίας. Η γυναίκα καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από άνδρα των ΜΑΤ μέσα στην πορεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου για ενδοοικογενειακή απειλή - Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της»
Ο δικηγόρος της συζύγου του περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν - Γιατί έληξε η συνεργασία του με τον Μουγκοπέτρο και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει την σύζυγό του
Άρης Μουγκοπέτρος: Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή απειλή – Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της» 26
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχτεί ο δήμος Αγίου Δημητρίου μετά τις καταστροφές από την ισχυρή καταιγίδα
Μεταξύ των σημείων που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα είναι η ευρύτερη περιοχή των οδών Λιδωρικίου, Τεπελενίου, Βαλτετσίου και Δράμας
Σοβαρές ζημιές στον δήμο Αγίου Δημητρίου από τη νεροποντή της Παραμονής Χριστουγέννων