Ελλάδα

Καβάλα: Πνίγηκε ένας 68χρονος στην παραλία στο Οφρύνιο

Στη συνέχεια, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας 68χρονος, χθες το πρωί (20.07.2025), από την παραλία στην Καβάλα.

Ο άτυχος 68χρονος βρισκόταν σε παραλία στο χωρίο Οφρύνιο του δήμου Παγγαίου στην Καβάλα, όπου υπό άγνωστες συνθήκες έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα, στον 68χρονο, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ναυαγοσώστη της παραλίας.

Στη συνέχεια, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συναγερμός στην Λευκάδα: Ψαράδες εντόπισαν θαλάσσιο drone – Παραδόθηκε στο Λιμενικό
Πρόκειται για ένα μη επανδρωμένο σκάφος επιφανείας που χρησιμοποιείται παγκοσμίως για στρατιωτικούς σκοπούς, όπως η επιτήρηση, η συλλογή πληροφοριών ή ειδικές επιχειρήσεις αλλά και για προηγμένες επιστημονικές έρευνες
Drone
7