Ελλάδα

Κερατσίνι: Σύλληψη δύο αλλοδαπών για εμπόριο λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθησαν σήμερα (26.10.2022) δύο αλλοδαποί στο Κερατσίνι για εμπόριο λαθραίων τσιγάρων.

Οι αλλοδαποί εντοπίστηκαν να μεταφέρουν και να τοποθετούν σε αυτοκίνητο κουτί που περιείχε 400 πακέτα λαθραίων τσιγάρων που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη στο Κερατσίνι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης 18.190 πακέτα τσιγάρων και 1.692 συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Επίσης, κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσαν για τη μεταφορά των λαθραίων καπνικών προϊόντων, με τους συλληφθέντες να οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το κινητό της 38χρονης θα δώσει απαντήσεις για την έκρηξη στη Θεσσαλονίκη - «Πιόνια» η ίδια και ο άστεγος που νοίκιασε τη «γιάφκα»
Οι τρομερές ομοιότητες με παλαιότερο χτύπημα σε τράπεζα και η προειδοποίηση από τον άνθρωπο που είναι ο νούμερο ένα ύποπτος ως ο οργανωτής
Θεσσαλονίκη: Το κινητό της 38χρονης θα δώσει απαντήσεις για την έκρηξη – «Πιόνια» η ίδια και ο άστεγος που νοίκιασε τη «γιάφκα» 4