Ελλάδα

Κέρκυρα: Συνελήφθη παθολόγος για βιασμό 18χρονης – Ήταν οικογενειακός γιατρός της νεαρής

Ο παθολόγος συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού

Σοκ έχει προκληθεί στην Κέρκυρα μετά από καταγγελία 18χρονης κοπέλας ότι ο γιατρός που είχε επισκεφτεί για να την εξετάσει την κακοποίησε σεξουαλικά.

Ο 59χρονος γιατρός, που σύμφωνα με τοπικά μέσα είναι παθολόγος και οικογενειακός γιατρός της νεαρής, συνελήφθη κατηγορούμενος για τον βιασμό της 18χρονης κοπέλας.

Στη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του παθολόγου, η 18χρονη υποστήριξε ότι, όταν επισκέφθηκε το ιατρείο του για εξετάσεις, εκείνος προχώρησε σε ασελγείς πράξεις.

Ο γιατρός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Παρασκευή 05.09.2025 και μέχρι τότε θα κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η καταγγελία αφορά περιστατικό που φέρεται να συνέβη τη Δευτέρα 01.09.2025, κατά τη διάρκεια ιατρικής εξέτασης στο ιδιωτικό ιατρείο του γιατρού, στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός προέβη σε σωματική επαφή που δεν δικαιολογείται από τη φύση της εξέτασης, γεγονός που οδήγησε στην άμεση αντίδραση της κοπέλας.

Η κοπέλα τρομοκρατημένη, ενημέρωσε τη μητέρα της και λίγο αργότερα, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, υπέβαλε μήνυση στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γωγώ Τσαμπά: Από την πίστα, στο εδώλιο – Ο σχολικός χορός, το τηλεφώνημα στην αστυνομία και η δίκη που δεν έγινε
Η γνωστή τραγουδίστρια και ο συγκατηγορούμενός της κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ησυχίας και απείθεια, με το περιστατικό να έχει σημειωθεί το 2021, περίοδο κατά την οποία ίσχυαν ακόμη και κάποιοι περιορισμοί λόγω της πανδημίας
Η Γωγώ Τσαμπά
Η Βούλα Πατουλίδου «αποχαιρέτησε» τον σπουδαίο Διονύση Σαββόπουλο: «Ζήτω η Ελλάς, ζήτω ο Βορράς ζήτω κι εσύ, όπου κι αν βρίσκεσαι»
Στο «αντίο» της, η πρώην αθλήτρια θυμήθηκε τη στιγμή που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο το 1992, όταν ο Διονύσης Σαββόπουλος τη συνεχάρη live σε συναυλία στη Λευκωσία
Διονύσης Σαββόπουλος
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυξημένα μέτρα ασφαλείας ανακοινώνει η τροχαία για τις ημέρες του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου
Ακόμα σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων για συγκεκριμένες ώρες και μέρες
κίνηση
Dj, σερβιτόρος και οικοδόμος δήλωναν αγρότες - Οι δύο αρχηγοί του κυκλώματος με τις παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Μέσω ψευδών δηλώσεων έλαβαν τουλάχιστον 5 εκατομμύρια ευρώ ενώ ως εγκέφαλοι του κυκλώματος φέρονται ένας 38χρονος από τα Γιαννιτσά και ένας 36χρονος από την Κρήτη
ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ.  Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2025  (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ 15