Ελλάδα

Κεχαγιόγλου στο Live News: H 35χρονη αρνείται την εμπλοκή της – Θα έλεγα πως είναι διαταραγμένη ψυχολογικά

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης φερόμενης ως δράστης της επίθεσης με βιτριόλι, μίλησε στο LIVE NEWS και το Νίκο Ευαγγελάτο για τις πρώτες επικοινωνίες του μαζί της.

Όπως τόνισε ο κ. Κεχαγιόγλου την επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα όταν πήρε στα χέρια του αντίγραφο της δικογραφίας.

«Είναι μια σύνθετη υπόθεση. Είναι αποστασιοποιημένη από πρόσωπα και πράγματα. Διατηρεί μια απόσταση από την υπόθεση, με λίγα λόγια αρνείται την εμπλοκή της», υπογράμμισε. Παράλληλα συμπλήρωσε πως “αφού άρνηση εμπλοκής, είναι δύσκολο το έργο μου. Την προετοιμασία της υπεράσπισής της. Της είπα βοήθησέ με, να σε βοηθήσω».

Click4more: Επίθεση με βιτριόλι – Το σημείωμα γρίφος της 35χρονης: “Τι θα γίνει με τον πρώην”

«Στην Ελλάδα συνήθως υπάρχει τεκμήριο ενοχής, κι όχι τεκμήριο αθωότητας. Για να τη βοηθήσω, χρειάζεται να απαντήσει και στις δικές μου απαντήσεις.

Αυτή την στιγμή, είναι πλήρως αποστασιοποιημένη, όχι απλώς ταραγμένη, διαταραγμένη. Αυτή είναι η εικόνα μου, δεν είμαι ειδικός. Αρνείται την εμπλοκή της, όλα τα υπόλοιπα ερωτήματα είναι περιττά. Εγώ δεν έχω ανακριτικό καθήκον.Δεν γνωρίζω αυτά τα δύο 24ωρα, με την ταλαιπωρία, και την ψυχολογική ταλαιπωρία δεν ξέρω αν υπό πιο ήρεμες συνθήκες, αν θα μου πει κάτι περισσότερο ή θα παραδεχτεί οποιαδήποτε εμπλοκή”, τόνισε ο κ. Κεχαγιόγλου.

Ακόμη ανέφερε οτι “δεν έχω αποφασίσει αν θα ζητήσω ψυχιατρική εξέταση, αλλά η επαφή μου δεν μου δείχνει ένα άτομο ισορροπημένη προσωπικότητα. Υποθέτω ότι οι πάντες, θα θέλουν να ξέρουν αν είναι ένα απολύτως ισορροπημένο άτομο. Θα θέλουν να ξέρουν αν είναι υπό πλήρη καταλογισμό. Οι ψυχοσικοί ή με κάποια ιδιαίτερη πάθηση μπορούν ταυτόχρονα να είναι ευφυείς. Να είμαστε επιφυλακτικοί σε αυτά τα θέματα, να τα αφήσουμε να τα εκτιμήσουν οι ειδικοί»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταδίωξη από την Καστοριά μέχρι την Κοζάνη τεσσάρων δραστών με 43 κιλά κάνναβη – Φωτογραφίες από τα ναρκωτικά και τα αυτοκίνητα
Στη διάρκεια της καταδίωξης, οι δράστες ξεφορτώθηκαν τα ναρκωτικά στην Καστοριά, συνέχισαν την πορεία τους προς την Κοζάνη όπου και συνελήφθησαν
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας
Καρυστιανού – Ρούτσι: «Μην πειράξετε τα ονόματα των θυμάτων» – «Καμία βεβήλωση του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη»
«Το θέμα με τα ονόματα των θυμάτων είναι κάτι που μας αφορά, που μας αγγίζει, είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει η Πολιτεία που τα σκότωσε», είπε η Μαρία Καρυστιανού
Η Μαρία Καρυστιανού και ο Πάνος Ρούτσι κάνουν δηλώσεις στου Ζωγράφου
83