Ελλάδα

Κινέτα: Αίσιο τέλος για τον 44χρονο που είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος!

Καλά στην υγεία του είναι ο 44χρονος από την Αχαΐα που είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος από την οικογένειά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο 44χρονος επικοινώνησε με τους δικούς του και είναι καλά στην υγεία του. Η οικογένειά του είχε ανησυχήσει γιατί είχε να δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα της Κυριακής και υπήρχε φόβος ότι είχε κατευθυνθεί προς Κινέτα όπου επλήγη από την θεομηνία.

Ρεπορτάζ: Μάριος Αραβαντινός

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πολεμική Αεροπορία: Εξοπλίζεται με αναβαθμισμένα F-16 Viper και στέλνει μήνυμα ισχύος με ασκήσεις στο εξωτερικό
Tα «μπλε φτερά» έδειξαν ότι δεν έχουν γεωγραφικούς περιορισμούw με περισσότερες από 15 παρουσίες εκτός Ελλάδας, σε μεγάλες συμμαχικές ασκήσεις, συνεκπαιδεύσεις και αποστολές
F-16 Viper 1
Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών: Ο εγκέφαλος της σπείρας με κέρδη 8.000.000 ευρώ και οι ρόλοι των μελών της
Η οργάνωση διακινούσε όχι μόνο τεράστιες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και παραγώγων της, αλλά και κοκαΐνη, κεταμίνη, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (MDMA) και χάπια «ecstasy»
Ο κατηγορούμενος 39χρονος 2