Ελλάδα

Κίνηση παντού! Μποτιλιαρισμένοι οι πιο κεντρικοί δρόμοι – Χάρτης

Μαζί με τη βροχή ήρθε και η κίνηση στους δρόμους της Αττικής.

Αυξημένη είναι η κίνηση αυτή την ώρα στο Ποτάμι και στα δύο ρεύματα. Στην άνοδο το πρόβλημα ξεκινάει από του Ρέντη και φτάνει ως τη Φιλαδέλφεια, ενώ στην κάθοδο από τη Λυκόβρυση μέχρι τη Λιοσίων.

Έντονο πρόβλημα παρουσιάζει και η Αττική οδός στις εξόδους της προς την Κηφισίας, ενώ η Κηφισίας στην κάθοδο είναι μποτιλιαρισμένη κοντά στο πάρκο Συγγρού, στο ύψος της Φιλοθέης και στη διασταύρωση με Κατεχάκη.

Έντονο πρόβλημα υπάρχει και στην κάθοδο της Μεσογείων από τον Χολαργό ως το κέντρο. Έντονο το πρόβλημα και στην άνοδο της Βουλιαγμένης από τη Χαραυγή και πάνω.

Σημιοτόν κινούνται τα αυτοκίνητα σε όλους τους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, ενώ έντονο είναι το πρόβλημα στην άνοδο της Συγγρού από τον Άγιο Σώστη και πάνω…

KINHSH DROMOI ATHINA

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λέκκας: Καμιά ανησυχία για τις πρόσφατες σεισμικές δονήσεις σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθου  
Αναφορά έκανε και στην σεισμική δραστηριότητα στη Σαντορίνη, η οποία διήρκεσε περίπου έναν μήνα, με αποκορύφωμα τον Φεβρουάριο. «Ευτυχώς σταμάτησε, αλλά ήταν ικανό χρονικό διάστημα για να επηρεάσει τις κρατήσεις», σχολίασε.
Το ναυάγιο της Ζακύνθου
Η Ειρήνη Μουρτζούκου επικοινώνησε με την γιαγιά του Παναγιωτάκη μετά την ομολογία της - «Το μωράκι φαίνονταν νεκρό» αποκαλύπτει η σπιτονοικοκυρά
«Το είχα στο μυαλό μου αλλά δεν περίμενα να το ομολογήσει. Όλοι το ήξεραν και το καταλάβαιναν», προσθέτει η σπιτονοικοκυρά
Ειρήνη Μουρτζούκου
1