Σάββατο, 18 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στην Αττική Οδό μετά από τροχαίο, μποτιλιάρισμα στην Εθνική Αθηνών – Κορίνθου

Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στην Αττική Οδό μετά από τροχαίο, μποτιλιάρισμα στην Εθνική Αθηνών – Κορίνθου

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται εδώ και λίγη ώρα στους δρόμους της Αττικής, καθώς κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα. Μάλιστα, όσοι οδηγοί επέλεξαν την Αττική Οδό για να φύγουν από την πόλη θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, καθώς σημειώνονται σημαντικές καθυστερήσεις στην κίνηση των οχημάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αττικής Οδού η αυξημένη κίνηση και οι καθυστερήσεις οφείλονται σε τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα, λίγο μετά τον κόμβο Ασπροπύργου. 

Τα οχήματα έχουν ήδη απομακρυνθεί, ωστόσο τα αυτοκίνητα είναι σχεδόν σταματημένα και οι καθυστερήσεις ξεπερνούν τα 30 ‘.

Η ουρά των αυτοκινήτων ξεκινά σχεδόν από τη Μεταμόρφωση και φτάνει μέχρι την έξοδο Ελευσίνας.

Μάλιστα, η κίνηση συνεχίζει και μετά τα διόδια Ελευσίνας φτάνοντας μέχρι την Κινέτα!

Το tweet της Αττικής Οδού:

Η κίνηση όπως φαίνεται στους χάρτες της Google:

 

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στην Εθνική Αθηνών Κορίνθου από το Παλατάκι στο Χαϊδάρι μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας, όπου τα αυτοκίνητα ενώνονται με αυτά από την Αττική Οδό και συνεχίζουν σημειωτόν μέχρι την Κινέτα. 

Αντίθετα ομαλά διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, όπου παρατηρούνται μικρές καθυστερήσεις λίγο πριν από τα διόδια Αφιδνών.

Από την Τροχαία εκτιμάται ότι τις επόμενες ώρες θα κορυφωθεί η έξοδος και θα αρχίσει να εκτονώνεται τις πρώτες απογευματινές ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι απαγορεύεται και σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, η κίνηση των φορτηγών στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών, από τις 06:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα.

Χθες, Μεγάλη Πέμπτη, όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, πέρασαν και από τα δύο εθνικά δίκτυα, συνολικά 119.896 αυτοκίνητα (70.588 από την Αθηνών- Κορίνθου και 49.308 από την Αθηνών – Λαμίας).

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις