Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Ουρά 11 χιλιομέτρων στην κάθοδο του Κηφισού

Στο «κόκκινο» το ρεύμα προς Πειραιά λόγω καραμπόλας - Ίδια η εικόνα στην Κηφισίας

Τεράστιο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στην Λεωφόρο Κηφισού από νωρίς το μεσημέρι (05.02.2025) μετά από καραμπόλα οχημάτων, με την κίνηση στους δρόμους να είναι «στο κόκκινο».

Με πολλή υπομονή και ψυχραιμία θα πρέπει να είναι «οπλισμένοι» οι οδηγοί σήμερα Τετάρτη, αφού τα οχήματα κινούνται με «βήμα σημειωτόν» στην κάθοδο του Κηφισού, λόγω της υπεραυξημένης κίνησης.

Ακινητοποιημένα σχεδόν είναι τα οχήματα από την Εκάλη στο ύψος των ΣΕΑ Βαρυμπόμπης μέχρι την Νέα Φιλαδέλφεια.

Την ίδια ώρα και στο κομμάτι της λεωφόρου Κηφισού από τη Νέα Φιλαδέλφεια έως το Αιγάλεω είναι δύσκολη η κατάσταση για τους οδηγούς και στα δύο ρεύματα.

kinisi

Υπενθυμίζεται ότι στις 14:00 περίπου σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο ρεύμα προς Πειραιά, όταν 5 αυτοκίνητα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκαν μεταξύ τους στο ύψος των ΚΤΕΛ.

Στο σημείο έσπευσε η τροχαία για να καταγράψει το ατύχημα και να «ανοίξει» τις λωρίδες κυκλοφορίας που αποκόπηκαν λόγω της σύγκρουσης.

Παράλληλα, «κόκκινη» είναι και η λεωφόρος Κηφισίας στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος του Μαρουσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το Δημόσιο ρίχνει ευθύνες στον αστυνομικό για την καθυστέρηση διάγνωσης καρκίνου: «Δεν αναζήτησε εγκαίρως τη βιοψία»
Ο αστυνομικός που πλέον έχει μεταστατικό καρκίνο, κατήγγειλε πως πήρε τα αποτελέσματα της βιοψίας 1 χρόνο μετά - Το δημόσιο φέρεται πως τον κατηγόρησε ότι δεν έκανε προληπτικές εξετάσεις για να διαγνωστεί η ασθένεια εγκαίρως
Άνδρας 1
Αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος που μοίραζε «μαϊμού» επιδόματα αναπηρίας σε υγιείς ανθρώπους στο Αγρίνιο - «Της έδωσες ηρεμιστικό;»
Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης χορηγούσαν στους πελάτες ηρεμιστικά για να μπουν σε καταστολή και να πείσουν τις επιτροπές πως χρειάζονται το επίδομα αναπηρίας
Κύκλωμα με «μαϊμού» ειδόματα