Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Συνεχίζεται το κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω της 24ωρης απεργίας στα ΜΜΜ – Δείτε LIVE

Η 24ωρη απεργία στα ΜΜΜ σήμερα (21.9.2022) έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας με τα οχήματα να είναι μποτιλιαρισμένα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αφού η κίνηση στις μεγάλες οδικές αρτηρίες δεν έχει κοπάσει καθόλου.

Ειδικότερα, στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας παρατηρείται το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα, αφού η κίνηση ξεκινά από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη και φτάνει μέχρι το Περιστέρι στο ρεύμα της καθόδου! Στο ρεύμα της ανόδου, η κατάσταση είναι ελαφρώς ομαλότερη με το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα να παρατηρείται από το ύψος της Κεντρικής Λαχαναγοράς μέχρι λίγο μετά το Αιγάλεω.

Μποτιλιάρισμα υπάρχει και σε πολλούς δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας, καθώς στο «βαθύ κόκκινο» βρίσκονται οι λεωφόροι Αθηνών, Αλεξάνδρας και Πατησίων όπως και οι οδοί Σταδίου, Βασιλίσσης Σοφίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου και οι λεωφόροι Αμαλίας, Κηφισίας και Μεσογείων.

Μποτιλιάρισμα μερικών χιλιομέτρων επικρατεί και στη Λεωφόρο Αλίμου-Κατεχάκη, λίγο μετά την Περιφερειακή Υμηττού στην κατεύθυνση προς Καρέα. Αυξημένη είναι η κίνηση και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Η κίνηση στο λεκανοπέδιο στις 17:15

kinisi lekanopedio

Δείτε LIVE την κίνηση εδώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βεντέτα στα Βορίζια: Ταυτοποιήθηκαν οι 5 καταζητούμενοι για το μακελειό – Μία σύλληψη και μία προσαγωγή για παράνομο οπλισμό
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν ζώσει τα Βορίζια, έχουν κάνει ελέγχους σε 10 σπίτια και εκτιμούν ότι όσοι συμμετείχαν στο μακελειό ακόμα και τώρα προσπαθούν να ξεφορτωθούν οπλισμό
Ισχυρή αστυνομική δύναμη στα Βορίζια 24
Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το αιματοκύλισμα στα Βορίζια: «Άδειασε δύο γεμιστήρες προς τον κόσμο στην πλατεία, θα μπορούσαν οι νεκροί να είναι 20»
Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου επισήμανε ότι κατά το παρελθον έχουν γίνει πολλά περιστατικά μεταξύ των δύο οικογενειών - Σήμερα θα παραδοθεί η δικογραφία στον εισαγγελέα
Το αιματοκύλισμα στα Βορίζια