Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: Ο όρος που έθεσε ο Αλέξης Κούγιας για να αναλάβει τον πατέρα Αντώνιο

Ο Αλέξης Κούγιας προτίθεται να αναλάβει τον πατέρα Αντώνιο στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, αλλά μόνο υπό συγκεκριμένους όρους.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η πλευρά του πατέρα Αντωνίου έχει κάνει μία πρώτη επικοινωνία με τον Αλέξη Κούγια, ώστε ο γνωστός δικηγόρος να αναλάβει την εκπροσώπηση του για την Κιβωτό του Κόσμου.

Σημειώνεται πως έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια, ενώ ο ίδιος από την πρώτη στιγμή κάνει λόγο για «κατασκευασμένο» κατηγορητήριο.

Ο Αλέξης Κούγιας έχει διαμηνύσει στην πλευρά του πατέρα Αντωνίου ότι θα τον αναλάβει μόνο με την προϋπόθεση ότι θα είναι ο μοναδικός συνήγορός του. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήσει τους συνηγόρους που ήδη έχει προσλάβει.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Από ασφυξία πέθαναν οι 4 ορειβάτες στα Βαρδούσια όρη - Τι αποκαλύπτει η ιατροδικαστική έκθεση
Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Νίκου Καλόγρηα, ο θάνατός των τεσσάρων ορειβατών ήταν ασφυκτικός, καθώς θάφτηκαν κάτω από μεγάλες ποσότητες χιονιού, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα αναπνοής ή διαφυγής
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη
Στέφανος Παπαδόπουλος: «Δεν είχα σοφέρ, δεν έχω στείλει ποτέ βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο Viber» λέει ο τραγουδιστής που κατήγγειλε τον Γιώργο Μαζωνάκη
«Δεν δούλεψα 7 μήνες με τον Γιώργο Μαζωνάκη ούτε με πηγαινοέφερνε σοφέρ» γράφει σε ανάρτησή του ο νεαρός τραγουδιστής
Στέφανος Παπαδόπουλος