Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: Ο όρος που έθεσε ο Αλέξης Κούγιας για να αναλάβει τον πατέρα Αντώνιο

Ο Αλέξης Κούγιας προτίθεται να αναλάβει τον πατέρα Αντώνιο στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, αλλά μόνο υπό συγκεκριμένους όρους.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η πλευρά του πατέρα Αντωνίου έχει κάνει μία πρώτη επικοινωνία με τον Αλέξη Κούγια, ώστε ο γνωστός δικηγόρος να αναλάβει την εκπροσώπηση του για την Κιβωτό του Κόσμου.

Σημειώνεται πως έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια, ενώ ο ίδιος από την πρώτη στιγμή κάνει λόγο για «κατασκευασμένο» κατηγορητήριο.

Ο Αλέξης Κούγιας έχει διαμηνύσει στην πλευρά του πατέρα Αντωνίου ότι θα τον αναλάβει μόνο με την προϋπόθεση ότι θα είναι ο μοναδικός συνήγορός του. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήσει τους συνηγόρους που ήδη έχει προσλάβει.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Θα διεκδικήσουμε τη δικαιοσύνη και την Ελλάδα που μας αξίζει» είπε με «σπασμένη» φωνή η Μαρία Καρυστιανού στη συγκέντρωση του Συντάγματος για τα Τέμπη
Ήδη ο σταθμός «Σύνταγμα» του Μετρό είναι κλειστός με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. λόγω της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα και οι συρμοί διέρχονται από αυτόν χωρίς στάση
Η Μαρία Καρυστιανού στη συγκέντρωση του Συντάγματος για τα Τέμπη
10
Καιρός αύριο: Ισχυροί άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο – Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά, τα νησιά του Ιονίου και την Κρήτη τους 30 με 32 και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 33 βαθμούς, ενώ στις Κυκλάδες και τις Σποράδες δεν θα ξεπεράσει τους 29 βαθμούς Κελσίου
Καιρός