Ελλάδα

Κοινωνικό μέρισμα: 905.440 το έχουν πάρει ήδη!

Κοντά στο ένα εκατομμύριο πια οι εγκεκριμένες αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα. Η... ακτινογραφία των συνολικών αιτήσεων για το επίδομα.

Συνολικά 905.440 είναι οι εγκεκριμένες αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα. Αυτό όπως προκύπτει από τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία (04/12/2017, 7:30), που έδωσε στη δημοσιότητα η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΕ (ΗΔΙΚΑ ΑΕ).

Τι “δείχνουν” τα νούμερα για το κοινωνικό μέρισμα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΗΔΙΚΑ, οι ακυρωμένες αιτήσεις ανέρχονται σε 202.552. Οι μη εγκεκριμένες αιτήσεις είναι 444.745. Οι μη ολοκληρωμένες αιτήσεις (σ.σ. πιθανές μη εγκρίσεις, αναμονή συναίνεσης) αριθμούν 482.910.

Τέλος, οι μη ολοκληρωμένες με πιθανότητα έγκρισης ανέρχονται σε 62.583.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κουκουλοφόροι στην Αχαΐα απείλησαν μάνα και κόρη και τους άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με κοσμήματα χιλιάδων ευρώ
Οι τρεις άνδρες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες full face, εισέβαλλαν στην οικία που βρισκόταν μητέρα και κόρη, περίπου στις 2:30
Άνδρας συνελήφθη που ισχυριζόταν οτι εχει εκρηκτικά και απειλεύσε να ανατιναχθεί έξω από το κτήριο της ΓΑΔΑ. Παρασκευή 6 Μαρτίου 2026. (ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI)
Γονείς ζητούν την οριστική απομάκρυνση της παιδιάτρου από το νοσοκομείο Ζακύνθου
Πρόκειται για την παιδίατρο που είχε τεθεί σε αναστολή καθηκόντων επειδή είχε εφημερία την ημέρα που διακομίστηκε στα επείγοντα το βρέφος με μηνιγγίτιδα το οποίο εν τέλει μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ στο Ρίο
Η παιδίατρος στην Ζάκυνθο