Ελλάδα

Κολωνάκι: Δεν άκουσε κανείς την πτώση του 13χρονου κοριτσιού από τον 6ο

Μάχη για τη ζωή του δίνει το 13χρονο κορίτσι που έκανε βουτιά στο κενό από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στο Κολωνάκι. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε χθες (22.11.2021) το απόγευμα, χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό!

Το 13χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε από το Κολωνάκι στο Παίδων Αγία Σοφία, όπου αμέσως διασωληνώθηκε και δίνει μάχη στη ΜΕΘ για να κερδίσει τη μάχη της για τη ζωή. Δεν σκοτώθηκε μετά την πτώση της από τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διαμένει με τον πατέρα της γιατί ένα δέντρο «έκοψε» τη φόρα της πτώσης της.

Το κορίτσι μένει στην πολυκατοικία της οδού Σπευσίπου στο Κολωνάκι με τον πατέρα του, αφού η μητέρα της δεν ζει.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το απόγευμα της Δευτέρας, η 13χρονης καυγάδισε με τον πατέρα της και κλείστηκε στο δωμάτιό της.

Όταν μια ώρα μετά εκείνος πήγε να τη δει, δεν τη βρήκε στο δωμάτιο. Διαπίστωσε ότι το κορίτσι είχε πέσει στον ακάλυπτο! Το μυστήριο είναι πως κανείς στη γειτονιά δεν άκουσε τη 13χρονη να πέφτει και να καταλήγει από τον 6ο όροφο της πολυκατοικία στον ακάλυπτο!

Οι αστυνομικοί που ερευνούν τη σοκαριστική υπόθεση θα ψάξουν και το κινητό του κοριτσιού, για να διαπιστώσουν αν είχε μιλήσει με κανέναν πριν πέσει στο κενό.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Η ανιψιά θεωρεί ότι πίσω από τους 22χρονους δράστες της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα υπάρχουν συγγενείς» λέει η δικηγόρος της
Ο 68χρονος με συμβολαιογραφική πράξη είχε ζητήσει να αποτεφρωθεί και την τέφρα του να παραλάβει ο ανιψιός του, πράγμα που δεν έχει συμβεί εδώ και 12 μέρες - Τι ισχύει για το ενδεχόμενο του ηθικού αυτουργού
Το 68χρονο θύμα στη Φοινικούντα
Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για τις 37 συλλήψεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Οργανωμένη εγκλήματική ομάδα» – Πώς ξέπλεναν τα χρήματα
«Για να αποκρύψουν την παράνομη προέλευση των εσόδων, οι ύποπτοι πιστεύεται ότι εξέδωσαν εικονικά τιμολόγια, διοχέτευσαν τα κεφάλαια μέσω πολλών τραπεζικών λογαριασμών και τα ανακάτεψαν με νόμιμο εισόδημα».
Eurokinissi
Γωγώ Τσαμπά: Από την πίστα, στο εδώλιο – Ο σχολικός χορός, το τηλεφώνημα στην αστυνομία και η δίκη που δεν έγινε
Η γνωστή τραγουδίστρια και ο συγκατηγορούμενός της κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ησυχίας και απείθεια, με το περιστατικό να έχει σημειωθεί το 2021, περίοδο κατά την οποία ίσχυαν ακόμη και κάποιοι περιορισμοί λόγω της πανδημίας
Η Γωγώ Τσαμπά
Η Βούλα Πατουλίδου «αποχαιρέτησε» τον σπουδαίο Διονύση Σαββόπουλο: «Ζήτω η Ελλάς, ζήτω ο Βορράς ζήτω κι εσύ, όπου κι αν βρίσκεσαι»
Στο «αντίο» της, η πρώην αθλήτρια θυμήθηκε τη στιγμή που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο το 1992, όταν ο Διονύσης Σαββόπουλος τη συνεχάρη live σε συναυλία στη Λευκωσία
Διονύσης Σαββόπουλος