Ελλάδα

Κολωνάκι: Έληξε ο συναγερμός για τη βαλίτσα – Εμφανίστηκε και την παρέλαβε ο αφηρημένος ιδιοκτήτης

Κινητοποιήθηκε απόψε η Αστυνομία μετά τον εντοπισμό μίας... ξεχασμένης βαλίτσας που κρίθηκε ότι μπορεί να έχει ύποπτο περιεχόμενο, στο Κολωνάκι.

Το αντικείμενο που έγινε αφορμή να σημάνει συναγερμός στην Αστυνομία, βρέθηκε έξω από πολυκατοικία επί της οδού Ομήρου 50.

Η βαλίτσα εντοπίστηκε λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ, ενώ επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή, αλλά και στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Γύρω στις 20:30 μ.μ., ο εμφανίστηκε ο ξεχασιάρης κάτοχος της βαλίτσας, η οποία περιείχε προσωπικά αντικείμενα του αφηρημένου ιδιοκτήτη.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Π. Πάνου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καρυστιανού – Ρούτσι: «Μην πειράξετε τα ονόματα των θυμάτων» – «Καμία βεβήλωση του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη»
«Το θέμα με τα ονόματα των θυμάτων είναι κάτι που μας αφορά, που μας αγγίζει, είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει η Πολιτεία που τα σκότωσε», είπε η Μαρία Καρυστιανού
Η Μαρία Καρυστιανού και ο Πάνος Ρούτσι κάνουν δηλώσεις στου Ζωγράφου
15
Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Το τηλεφώνημα του ανιψιού του 68χρονου στον εργοδότη του 22χρονου κατηγορούμενου ως συνεργού
«Δεν έφερε όπλο και δεν πυροβόλησε», λέει ο δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη του διπλού εγκλήματος, αφήνοντας αιχμές κατά του ανιψιού του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ
Οι δύο κατηγορούμενοι της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα