Ελλάδα

Κολωνός: Ακόμα μια σύλληψη για το βιασμό της 12χρονης

Σε ακόμα μια σύλληψη προχώρησε η αστυνομία για την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για 48χρονο από τον Μπανγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται ότι πλήρωσε για να βιάσει την ανήλικη. Θα οδηγηθεί και αυτός στον εισαγγελέα, όπως και οι 7 που συνελήφθησαν την Πέμπτη (02.06.2023).

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει σχετικού εντάλματος, σήμερα Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, αλλοδαπός, κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θέμα χρόνου η παράδοση των τριών αδελφών για το μακελειό στα Βορίζια - Έρευνες της ΕΛΑΣ σε Ρέθυμνο και Ψηλορείτη
Οι αρχές δεν αποκλείουν να παραδοθούν οι τρεις νεαροί αύριο, μετά την κηδεία της 57χρονης στα Χανιά - Το χρονικό του φονικού, και οι έρευνες της ΕΛΑΣ στα χωριά του Ηρακλείου και τις βουνοκορφές του Ψηλορείτη
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου 12