Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για την 31χρονη έγκυο που βρέθηκε νεκρή και με τραύματα στο κεφάλι της, μέσα στο σπίτι της στον Κολωνό.
Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στις σκάλες του σπιτιού της, στην οδό Καλλικρατίδου στον Κολωνό, το μεσημέρι του Σαββάτου (28.02.2026). Έχει προσαχθεί ο σύντροφός της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο 38χρονος έχει προσαχθεί από την πρώτη στιγμή και βρίσκεται υπό εξέταση, ενώ καταθέσεις έχουν κληθεί να δώσουν για τις σχέσεις του ζευγαριού συγγενικά πρόσωπα από της πλευρά του 38χρονου αλλά και της γυναίκας
Ο 38χρονος υποστήριξε στις Αρχές ότι την βρήκε πεσμένη στις σκάλες, μέσα σε λίμνη αίματος, λέγοντας ότι έπεσε από αυτές με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού.
Ιατροδικαστικής έσπευσε στο σημείο, εκτιμώντας πως η περιγραφή του φαίνεται πως δεν συνάδει με τα τραύματα που έφερε η αδικοχαμένη γυναίκα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Καυγάδιζαν συχνά»
Αν και δεν υπάρχει καμία καταγγελία σε βάρος του άνδρα, κάτοικοι του Κολωνού και γείτονες του ζευγαριού αναφέρουν πως καυγάδιζαν συχνά.
Μάλιστα, ο άνδρας φέρεται πως έβαζε τις φωνές και σε άλλα άτομα.
Γείτονας αποκάλυψε πως ο 38χρονος έχει ακόμη ένα παιδί με το οποίο όμως δεν έχει σχέσεις λόγω της συμπεριφοράς που είχε και στην πρώην σύντροφο του.
Ακόμα ένας μάρτυρας υποστήριξε ότι: «τον είδα να βγαίνει από την πολυκατοικία, όταν ήταν ήδη εκεί οι αρχές, σοκαρισμένος και με τα χέρια στο κεφάλι λέγοντας ότι η γυναίκα του χτύπησε το κεφάλι της. Ήταν σοκαρισμένος και μονολογούσε. όλα έγιναν γύρω στις 3 το μεσημέρι».
Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για δυστύχημα.

Έμπειρα στελέχη της αστυνομίας βρίσκονται και σήμερα από νωρίς το πρωί στο σημείο διεξάγοντας έρευνες για να ανακαλύψουν τι πραγματικά συνέβη στην γυναίκα.