Ελλάδα

Κολωνός: Εντολή να ερευνηθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του 53χρονου και της οικογένειας της ανήλικης

Έρευνα για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό θα διεξαχθεί και από την Αρχή Ξεπλύματος Βρώμικου Χρήματος.

Ο επικεφαλής της Αρχής, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, ο οποίος έχει αρμοδιότητα, για υποθέσεις εμπορίας ανθρώπων και μαστροπείας, έδωσε εντολή για κατεπείγουσα έρευνα.

Ο κ. Βουρλιώτης ζήτησε να γίνει έρευνα στους τραπεζικούς λογαριασμούς του 53χρονου κατηγορούμενου. Παρόμοια εντολή δόθηκε από τον κ. Βουρλιώτη και για τους τραπεζικούς λογαριασμούς της μητέρας της ανήλικης, που συνελήφθη με ένταλμα.

Κατά τις ίδιες πηγές, εάν βρεθούν χρηματικά ποσά και ταυτοποιηθούν ότι προέρχονται από άτομα που είχαν σεξουαλικές επαφές με το κοριτσάκι, θα ακολουθήσει δέσμευση των χρημάτων και υποβολή νέας δικογραφίας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, για να ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (ξέπλυμα μαύρου χρήματος), αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα συνελήφθη και η μητέρα του μικρού κοριτσιού, με το ένταλμα να μην αφορά μόνο κατηγορίες για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου αλλά και για διακεκριμένη μαστροπεία και άλλες κατηγορίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο ΝΙΜΤΣ η γυναίκα που τραυματίστηκε από την πτώση του δέντρου στην Αθήνα - «Νομίζαμε πως πέθανε, έβγαζε αίμα από το στόμα»
«Πριν από έναν μήνα είχε πέσει ένα κλαρί και πήγε να πετύχει δύο τουρίστες, είχαν ειδοποιηθεί οι αρμόδιοι αλλά κανείς δεν είχε κάνει κάτι», λέει στο newsit.gr επιχειρηματίας της περιοχής. «Το δέντρο έπεσε λόγω ισχυρών ανέμων» απαντά ο δήμος Αθηναίων
Πτώση δέντρου στην πλατεία Αγίας Ειρήνης
12