Ελλάδα

Κομοτηνή: Τρόμος στο παζάρι μετά από επίθεση 5 ατόμων σε γυναίκα – Έριξαν υγρό σε έναν άντρα

Ο άνδρας που μαχαίρωσε τη γυναίκα, συνελήφθη ενώ οι υπόλοιποι αναζητώνται

Σκηνές που προκάλεσαν τρόμο εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου 13.12.2025, στο παζάρι της Κομοτηνής, προκαλώντας πανικό στον κόσμο που εκείνη την ώρα ψώνιζε, όταν μία γυναίκα δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του xronos.gr, για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο, πέντε άνδρες φέρεται πως επιτέθηκαν σε βάρος τριών ανθρώπων, δύο γυναικών και ενός άνδρα.

Ένας από τους 5 δράστες χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο, φέρεται πως επιτέθηκε σε μία από τις δύο γυναίκες, και την τραυμάτισε στο μάγουλο.

Ο άνδρας που μαχαίρωσε τη γυναίκα, συνελήφθη άμεσα από την Ελληνική Αστυνομία, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ σε βάρος των υπολοίπων τεσσάρων δραστών, που δεν συνελήφθησαν εκείνη τη στιγμή καθώς τράπηκαν σε φυγή, σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Όπως αναφέρει ακόμη το xronos.gr, ένας εκ των θυτών έριξε υγρό, που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη τι υγρό ήταν, στον άνδρα.

Την υπόθεση διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εξουδετέρωσης της οβίδας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που βρήκαν παιδιά σε οικοδομή στην Πεύκη
Αποκλεισμένη η περιοχή - Τις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί οργανωμένη επιχείρηση απομάκρυνσης και εξουδετέρωσης από εξειδικευμένο κλιμάκιο του Τμήμα Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς
Πυροτεχνουργός απενεργοποιεί την οβίδα
Ανανεώθηκε πριν 10 λεπτά
Κύκλωμα απάτης στον ΕΦΚΑ: Νέοι διάλογοι «φωτιά» ανάμεσα σε λογιστή και «αχυράνθρωπο» – «Δεν ξέρεις άλλο λαμόγιο;»
Τα μέλη του κυκλώματος τουλάχιστον από τα τέλη του 2018 προχωρούσαν στη σύσταση εικονικών εταιρειών και μέσω αυτών εξαπατούσαν το Δημόσιο με εικονικά τιμολόγια
ΕΦΚΑ - Κύκλωμα με απάτες