Ελλάδα

Κόρινθος: Έπεσε από τον τέταρτο όροφο και σώθηκε!

Από θαύμα σώθηκε η 35χρονη γυναίκα που έκανε βουτιά θανάτου στο κέντρο της πόλης.

Η 35χρονη γυναίκα βρισκόταν στο διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου της οδού Κολιάτσου 61 όταν αποφάσισε να κάνει την μοιραία πτώση.

Στο σημείο έφτασε άμεσα η αστυνομία καθώς και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Η 35χρονη γλίτωσε με σοβαρά τραύματα στα χέρια και στα πόδια.

Αυτόπτης μάρτυρας μιλάει για το περιστατικό στην κάμερα του sfika.gr:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Leonardo Hotels: Δυναμική είσοδος στη βόρεια Ελλάδα με το ΝΥΧ Hotel Thessaloniki
Ο Όμιλος Fattal House of Hotels, ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ξενοδοχειακούς ομίλους στην Ευρώπη, συνεχίζει τη δυναμική του πορεία στην ελληνική αγορά, παρουσιάζοντας το NYX Hotel Thessaloniki, τη στρατηγική επένδυση που αναβαθμίζει την εμπειρία φιλοξενίας στη συμπρωτεύουσα.
Leonardo Hotels: Δυναμική είσοδος στη βόρεια Ελλάδα με το ΝΥΧ Hotel Thessaloniki