Ελλάδα

Κορονοϊός: Ανοίγουν στις 15 Ιουνίου οι ερασιτεχνικές σχολές χορού

Ανοίγουν στις 15 Ιουνίου οι ερασιτεχνικές σχολές χορού (ΠΔ 457/1983 -Β’ 174), ενώ από τις 7 Ιουνίου ξεκινά η διά ζώσης διδασκαλία στο Προπαρασκευαστικό και Επαγγελματικό Σχολείο Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου.

Την έγκριση έδωσε σήμερα στη συνεδρίασή της η Εθνική Επιτροπή για την Προστασία της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19.

Η Διεύθυνση Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης της γενικής γραμματείας Σύγχρονου Πολιτισμού του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού θα αναρτήσει στην ιστοσελίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (www.culture.gov.gr/el/announcements/SitePages/announcements.aspx) τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα λειτουργίας.

Ως προς την επανέναρξη από την προσεχή Δευτέρα 31 Μαΐου της διά ζώσης διδασκαλίας για όλες τις βαθμίδες των ανώτερων δραματικών σχολών και των ανώτερων σχολών χορού, το σχετικό υγειονομικό πρωτόκολλο βρίσκεται αναρτημένο στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.culture.gov.gr/el/Information/SitePages/view_announcement.aspx?nID=4479 .

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έξω τα εκτρώματα από την Πινακοθήκη»: Νέα συγκέντρωση μετά από κάλεσμα του πρώην βουλευτή Νικόλαου Παπαδόπουλου
Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται για την επιστροφή των έργων που είχαν βανδαλιστεί αλλά στοχοποίησαν και τους ΛΟΑΤΚΙ, τα εμβόλια, και τους μετανάστες
Photo 4