Ελλάδα

Κορονοϊός: Δύο νεκροί στη Θεσσαλονίκη μέσα σε λίγες ώρες

Οι ηλικιωμένες κατέληξαν στο νοσοκομείο "Παπανικολάου". Πλέον, οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα ανέρχονται στους 282.

Δύο ηλικιωμένες στη Θεσσαλονίκη, κατέληξαν από κορονοϊό μέσα σε λίγες ώρες, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα μας στους 282.  

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr, τα ξημερώματα της Κυριακής (06.09.2020), ώρα 1.15, μια 92χρονη από τον οίκο ευγηρίας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Είχε υποκείμενα νοσήματα όπως σακχαρώδη διαβήτη, άνοια και οστεοαρθρίτιδα και πρόκειται για το δεύτερο θύμα από το συγκεκριμένο γηροκομείο.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 5.30 τα ξημερώματα κατέληξε στο ίδιο νοσοκομείο μία 75χρονη από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι. Η γυναίκα είχε υποκείμενα νοσήματα όπως καρδιακή και αναπνευστική ανεπάρκεια. Πρόκειται για το 24ο νεκρό από τον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι.

Πηγή: voria.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν ζωντανοί πάνω σε βράχο ο 12χρονος και ο 20χρονος που είχαν πάει για ψαροντούφεκο στη Χαλκιδική – «Ακούσαμε φωνές μέσα από τη θάλασσα»
Μία πρώτη ανάσα ανακούφισης πήραν οι συγγενείς του 12χρονου και του 22χρονου από τη Ρωσία, που είχαν πάει για ψαροντούφεκο στο Παλιούρι...
Σκάφος του Λιμενικού 6
Τι έγινε με τον 23χρονο μετανάστη στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη – Δεν συνελήφθη
Ένας 23χρονος από το Αφγανιστάν προσήχθη για έλεγχο αφού παρενόχλησε τους Εύζωνες στο Σύνταγμα, αλλά δεν συνελήφθη - Το βίντεο που κυκλοφορεί φαίνεται πως δεν έχει σχέση με το πραγματικό περιστατικό
Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς 6