Site icon NewsIT

Κορονοϊός: Κλειστό για δύο εβδομάδες το Παιδικό Πανεπιστήμιο της Περιφέρειας Αττικής

05.03.2020 | 15:51
Κορονοϊός: Κλειστό για δύο εβδομάδες το Παιδικό Πανεπιστήμιο της Περιφέρειας Αττικής

Canan Emcan, 31, chief nurse of the infection and virologist ward of the university clinic of Essen starts a control unit in a ready-to-use special sick room for possible coronavirus patients during a media event in Essen, Germany, March 5, 2020. REUTERS/Wolfgang Rattay

Για την προστασία της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών από τον ιό του κορονοϊού αναστέλλεται για δύο εβδομάδες για προληπτικούς λόγους με απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη η λειτουργία του Παιδικού Πανεπιστημίου της Περιφέρειας Αττικής.

Ειδικότερα λόγω κορονοϊού δεν θα διεξαχθούν μαθήματα στο Παιδικό Πανεπιστήμιο το ερχόμενο Σάββατο 7 Μαρτίου καθώς και το επόμενο Σάββατο 14 Μαρτίου.

Με αφορμή την αναστολή των μαθημάτων ο κ. Πατούλης επισήμανε μεταξύ άλλων «..Είμαστε υποχρεωμένοι να αναστείλουμε για προληπτικούς λόγους τη λειτουργία του Παιδικού Πανεπιστημίου, συμβάλλοντας και εμείς από την πλευρά μας στην προσπάθεια να περιοριστεί ο κίνδυνος έξαρσης του κορονοϊού. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν κανονικά, μόλις διασφαλίσουμε ότι δεν συντρέχει ο παραμικρός κίνδυνος για τη δημόσια υγεία».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version