Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κορονοϊός: Κοντά στις 6.000 σήμερα τα κρούσματα

Κορονοϊός: Κοντά στις 6.000 σήμερα τα κρούσματα

Κοντά στις 6.000 αναμένεται να είναι σήμερα τα κρούσματα κορονοϊού στην χώρα μας.

Μετά το χθεσινό ρεκόρ των 6.700 κρουσμάτων και σήμερα τα κρούσματα αναμένεται να είναι και πάλι ψηλά αφού θα αγγίξουν τις 6.000. Υπενθυμίζεται ότι χθες υπήρχε και μεγάλος αριθμός νεκρών σε μια ημέρα καθώς έφτασαν τους 59.

Σήμερα έγινε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με σκοπό των συντονισμό των ελέγχων που θα γίνουν από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου που θα είναι και η ημέρα εφαρμογής των νέων μέτρων. 

Το νέο πλαίσιο μέτρων περιλαμβάνει αυστηρότερα μέτρα για τους ανεμβολίαστους, προσέλευση για όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο σχεδόν παντού με τεστ και μεγαλύτερα πρόστιμα για όσους δεν τηρούν τα μέτρα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Άγγελος Μπίνης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις