Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Κορονοϊός: Πως η 40χρονη που νοσηλεύεται στο Αττικόν συνδέεται με την εκδρομή 100 μαθητών στο Λονδίνο

Κορονοϊός: Πως η 40χρονη που νοσηλεύεται στο Αττικόν συνδέεται με την εκδρομή 100 μαθητών στο Λονδίνο

Το newsit.gr σας αποκαλύπτει όλη την διαδρομή της 40χρονης γυναίκας που είναι το τρίτο κρούσμα κορονοϊού στην χώρα μας και πως αυτή η διαδρομή οδηγεί στο Λονδίνο και στην εκδρομή 100 παιδιών του Κολεγίου Ψυχικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η 40χρονη γυναίκα ταξίδεψε την περασμένη Παρασκευή στο Μιλάνο μαζί με άλλη μια μητέρα προκειμένου να βρεθούν μαζί με τις δυο κόρες τους, μαθήτριες του Κολεγίου στην Open Day του Πανεπιστημίου του Bocconi.

Οι 4 γυναίκες επέστρεψαν το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα και την Κυριακή οι δυο μαθήτριες αναχώρησαν με άλλα 98 παιδιά για το Λονδίνο για οργανωμένη σχολική εκδρομή του Κολεγίου Ψυχικού.

Στο Λονδίνο τους βρήκαν τα νέα για την 40χρονη μητέρα που προσβλήθηκε από τον κορονοϊό και όπως είναι φυσικό έχει προκληθεί αναστάτωση σε γονείς και μαθητές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες γίνονται ενέργειες για να επιστρέψουν τα παιδιά σήμερα από το Λονδίνο και από εκεί και πέρα να ληφθούν όσα μέτρα χρειάζεται για να διαπιστωθεί αν έχουν εκτεθεί στον κορονοϊό.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι δυο παιδιά, όχι απαραίτητα οι δυο μαθήτριες που πήγαν στο Μιλάνο με τις μητέρες τους έχουν εμφανίσει συμπτώματα παρόμοια με του κορονοϊού αλλά είναι πολύ νωρίς να πει κανείς αν έχουν προσβληθεί η αν έχουν ένα απλό κρυολόγημα ή γρίπη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις