Ελλάδα

Κορονοϊός: Συναγερμός στην πλατεία Βικτωρίας – 21 κρούσματα μετά από ελέγχους του ΕΟΔΥ

Τεράστιο πρόβλημα φαίνεται πως αντιμετωπίζει η πλατεία Βικτωρίας καθώς μετά από ελέγχους εντοπίστηκαν πολλά κρούσματα κορονοϊού.

Συγκεκριμένα κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν σήμερα, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, δωρεάν rapid τεστ σε πολίτες, στην πλατεία Βικτωρίας στο κέντρο της Αθήνας.

Έγιναν συνολικά 496 έλεγχοι σε πολίτες και βρέθηκαν θετικοί 21 από αυτούς. Από αυτά τα επτά αφορούν Ελληνες, και τα 14 αλλοδαπούς (12 άνδρες και 9 γυναίκες), με διάμεση ηλικία του να είναι τα 27.6 χρόνια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άγριος ξυλοδαρμός οδηγού λεωφορείου από ανήλικο στο Ίλιον - «Ο νεαρός του έριξε μπουνιά και του έσπασε το δόντι»
Τόσο ο οδηγός όσο και ο ανήλικος συνελήφθησαν από τις αρχές, οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Ιλίου και στη συνέχεια υπέβαλαν ο ένας μήνυση κατά του άλλου
Λεωφορείο 11