Ελλάδα

Κορωπί: Η στιγμή που ο 51χρονος καρφώνει με το κατσαβίδι τον επιβάτη στο λεωφορείο – Βίντεο ντοκουμέντο

Στο οπτικό υλικό καταγράφεται η αιματηρή επίθεση μέσα στο αστικό λεωφορείο πριν ο 51χρονος φτάσει στο ΑΤ Κορωπίου όπου τραυμάτισε με το ίδιο κατσαβίδι τρεις αστυνομικούς

Βίντεο ντοκουμέντο από την πρώτη επίθεση του 51χρονου μέσα σε λεωφορείο στο Κορωπί όπου με ένα κατσαβίδι χτύπησε έναν επιβάτη στο κεφάλι και στον λαιμό, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Στο οπτικό υλικό διάρκειας 19 δευτερολέπτων αποτυπώνεται ο δράστης να βρίσκεται στο μπροστινό τμήμα του αστικού λεωφορείου και να επιτίθεται με κατσαβίδι στον επιβάτη, ο οποίος εκείνη τη στιγμή κάθεται σε ένα κάθισμα και προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα αλλεπάλληλα χτυπήματα.

Ο δράστης όμως δεν φαίνεται να πτοείται και αφού τελειώνει την μανιασμένη επίθεσή του τότε κατεβαίνει από τη μεσαία πόρτα του λεωφορείου στην στάση Αναπαύσεως στο Κορωπί.

Όπως φαίνεται  και στο οπτικό υλικό που εξασφαλίσαμε ο 51χρονος φοράει ένα μπουφάν και μια κόκκινη βερμούδα ενώ στο δεξί του χέρι κρατάει σφιχτά το κατσαβίδι και με απόλυτη ψυχραιμία φεύγει από το σημείο.

Η επίθεση μέσα στο λεωφορείο στο Κορωπί
Η επίθεση μέσα στο λεωφορείο στο Κορωπί

Αφού θα διανύσει 700 με 800 μέτρα θα φτάσει στο Αστυνομικό Τμήμα του Κορωπίου όπου εκεί θα επιτεθεί και θα τραυματίσει τρεις αστυνομικούς. Τον διοικητή του ΑΤ, τον αξιωματικό υπηρεσίας και μία αστυνομικό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σασμός: Το κρητικό έθιμο που κλείνει τον κύκλο του αίματος που ανοίγει η βεντέτα – Οι «ειρηνοποιοί», οι «μεσίτες» και οι «σασμάδες»
Η ομώνυμη σειρά «Σασμός» ταξίδεψε τους τηλεθεατές στον άγραφο νόμο της Κρήτης, μέσα από μία ιστορία γεμάτη σασπένς, έρωτες και δολοφονικά κίνητρα
Έγκλημα για κτηματικές διαφορές στο Ρέθυμνο
Ο σασμός που δεν σταμάτησε τη βεντέτα και το σπίτι που «ξύπνησε» την έχθρα στα Βορίζια - Το σενάριο για το πώς ξεκίνησε το αιματοκύλισμα
Η κουμπαριά που δεν έφερε την ειρήνη στις δύο οικογένειες - Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το μακελειό - Κλειστά τα σχολεία σε Βορίζια και Ζαρό
Ο 39χρονος άνδρας που έχασε τη ζωή του στην Κρήτη 30