Ελλάδα

Κορωπί: Τρεις συλλήψεις για κλοπές αυτοκινήτων – Αναζητείται ακόμη ένα άτομα

Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε προαύλιο χώρο σπιτιού τον 25χρονο και τον 20χρονο και τους κάλεσαν σε έλεγχο με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί ο χώρος που αποθήκευαν τα κλεμμένα αυτοκίνητα

Η Αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα το πρωί της Τετάρτης (05/02/2025) τα οποία έκλεβαν αυτοκίνητα στο Κορωπί.

Συγκεκριμένα στο Κορωπί συνελήφθησαν τρία άτομα ηλικίας 25 και 20 ετών, τα οποία είχαν «ρημάξει» τα αυτοκίνητα της περιοχής και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές οχημάτων, απάτη κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, ενώ αναζητείται ένας ακόμα συνεργός τους.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε προαύλιο χώρο σπιτιού τον 25χρονο και τον 20χρονο και τους κάλεσαν σε έλεγχο με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί ο χώρος που αποθήκευαν τα κλεμμένα αυτοκίνητα.

Κατά τον έλεγχο εντός του προαύλιου χώρου και της οικίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-2 οχήματα που όπως διαπιστώθηκε είχαν κλαπεί την τελευταία εβδομάδα,
-2 εγκέφαλοι κινητήρα και
-κλώνος – κλειδί εκκινήσεως οχήματος.

Επιπλέον στο σπίτι του άλλου 20χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πινακίδες κυκλοφορίας που αντιστοιχούν σε «επιχειρησιακό» όχημα, το οποίο κατασχέθηκε και για το οποίο είχε εκδοθεί άδεια κυκλοφορίας με στοιχεία έτερου ατόμου έπειτα από απάτη καθώς και τρεις κάμερες οι οποίες ήταν συνδεδεμένες με καταγραφικό μηχάνημα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πρεμιέρα» για το «βραχιολάκι» στο νοσοκομείο «Αγίοι Ανάργυροι»: Τι έδειξαν τα στοιχεία της πρώτης ημέρας
Το νέο σύστημα με το «βραχιολάκι» εφαρμόζεται μέχρι στιγμής πιλοτικά στα ΤΕΠ δύο μεγάλων νοσοκομείων της Αττικής, και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι»
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
Η ανώνυμη καταγγελία στο «100» για το μωρό που παράτησαν οι γονείς του στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη - «Ακούγονταν κραυγές, όχι κλάμα»
«Όταν ο συνάδελφος πήρε στην αγκαλιά του τη μικρή, σταμάτησε το κλάμα, την κραυγή. Με έπιασε μία τρομάρα ακούγοντας το βρέφος να σπαράζει», αναφέρει ένας από τους αστυνομικούς που μπήκε στο σπίτι της οικογένειας
Σπίτι
2
Κίνηση στους δρόμους: Χάος στη Ποσειδώνος στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος» λόγω τροχαίου – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Γλυφάδα και δημιούργησε ουρές χιλιομέτρων από το λιμάνι του Πειραιά έως την Καλλιθέα - Πού αλλού έχει κίνηση
Αυτοκίνητα
Ανανεώθηκε πριν 13 λεπτά
2
Επαναπατρίστηκαν οι 105 Έλληνες από το Ισραήλ με αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας - «Είμαστε ταλαιπωρημένοι και φοβισμένοι»
Οι μαρτυρίες των Ελλήνων για τα όσα βίωσαν στο Ισραήλ - Αναγκάστηκαν να περάσουν τα σύνορα και να διασχίσουν την Αίγυπτο από όπου τους παρέλαβαν τα αεροσκάφη
Πούλμαν
6