Ελλάδα

Κουκάκι: Αυτοκίνητο αναποδογύρισε πάνω σε γέφυρα στη Λεωφόρο Θησέως

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο Κουκάκι, όταν αυτοκίνητο αναποδογύρισε πάνω σε γέφυρα.

Από το τροχαίο ατύχημα, το οποίο συνέβη γύρω στις 05:30 στο ρεύμα ανόδου της Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου (πρώην Θησέως), στο Κουκάκι, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. 

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, ο οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να αναποδογυρίσει. 

Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού επιχείρησαν αξιωματικοί της Πυροσβεστικής, με τον άνδρα να είναι καλά στην υγεία του. 

 

Για τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται προανάκριση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αλλοδαπός παρενόχλησε σεξουαλικά 18χρονη μέσα σε πλοίο με προορισμό την Κυλλήνη - Καταδικάστηκε σε 11 μήνες φυλάκισης
Ο κατηγορούμενος θα εκτίσει έναν μήνα φυλάκισης σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας, ενώ το υπόλοιπο της ποινής θα έχει ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την εκδίκαση της έφεσης
EUROKINISSI 3